3 fordobler datamængden hele sommeren

Efter at have halveret prisen for tilkøb af data, vælger teleselskabet 3 nu at fordoble datamængden hos alle kunder med fri tale.

3 fordobler datamængden hele sommeren

Efter de danske myndigheder mere eller mindre lukkede hele Danmark ned på grund af Coronavirus, kunne teleselskabet 3 melde om en stigning i kundernes dataforbrug på 40 procent. 3 tog konsekvensen og halverede prisen på tilkøb af data, da selskabet så en risiko for, at en lang række kunder ville løbe tør for inkluderet data i deres abonnementer. Dataforbruget blandt 3’s kunder er tilsyneladende stadigvæk langt højere end normalt, hvilket nu har fået teleselskabet til at fordoble den inkluderede mængde data i alle abonnementer med fri tale. Den ekstra data vil være til rådighed for 3’s kunder mellem den 16. maj og den 15. september 2020. Ifølge 3 sker fordoblingen helt automatisk for alle kunder med fri tale, ligesom datamængden helt automatisk vender tilbage til normalen, når perioden slutter – hvis du er kunde hos 3, skal du altså ikke selv foretage dig noget som helst. Kunder som opretter et nyt abonnement med fri tale hos 3 vil desuden også modtage tilbuddet om fordoblingen af den inkluderede data.

Se aktuelle tilbud hos 3

YouSee giver fri data over sommeren

Teleselskabet 3 er ikke eneste selskab, der tager konsekvensen af Coronakrisen og tilbyder ekstra data til sine kunde. YouSee har valgt at give fri data til alle deres kunder, som har et mobilabonnement hos selskabet. Her er altså ikke blot tale om en fordobling, men fri data uanset hvilket abonnement du måtte have i forvejen. Den eneste begrænsning hos YouSee er, at selskabet har indført en såkaldt fair use-grænse på 1.000 GB.

Se også: YouSee giver fri data til alle frem til og med 30. september

Mobilabonnementer med fri data

Hvis du hverken er, eller ønsker at være, kunde hos 3 eller YouSee, så har vi her listet fire gode alternativer, hvor du får fri data på mobiltelefonen.

#1 Oister
Indeholder fri data inkl. 8 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 149 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Telia
Indeholder fri data inkl. 20 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 Telenor
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 46 lande, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 250 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 Velkommen
Indeholder fri data inkl. 25 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: TDC
Pris: 299 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer