3 fordobler data i DK-pakke – men EU-abonnementer er bedre

3 fordobler mængden af data i deres DK-abonnement, der nu er blandt de mest attraktive DK-abonnementer - men det er stadig et EU-abonnement, du bør købe.

3 fordobler data i DK-pakke – men EU-abonnementer er bedre

Lige i disse tider har folk ikke så meget brug for et mobilabonnement med rigtig meget data til brug i udlandet og derfor kan man overveje et rent DK-abonnement. Sådan et har de færreste teleselskaber dog, 3 er et af. De har netop fordoblet dataindholdet i deres DK-abonnement – se guide til de bedste DK-abonnementer og se også, hvorfor du bør overveje et EU-abonnement i stedet for.

3 fordobler data i DK-abonnementet

Teleselskabet 3 har længe haft som deres trumfkort, at de tilbyder brug af deres abonnementer i fleste lande – i hvert fald til privatkunder. 65 lande er en del af selskabets 3LikeHome, hvor man kan tale og sms’er alt det man vil inden for det enkelte abonnements rammer og bruge en ganske pæn del af den inkluderede data.

De har dog også et DK-abonnement, som de ikke har gjort så meget væsen af sig. Men nu rører det lige på sig. Fra og med i dag fordobler de nemlig antallet af GB data uden at røre ved prisen. Det betyder, at man nu får 12 timers tale og 24 GB data for 100 kroner om måneden.

Det gør med ét slag 3’s abonnement til et af de absolut bedste DK-abonnementer på markedet lige nu. Du kan læse mere om 3’s tilbud her. Herunder lister vi en række andre DK-abonnementer. Så kan du sammenligne indhold og pris.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer

Bedste abonnementer der kun kan bruges i Danmark

#1 OK Mobil
Netværk: TDC
Mobilpakke: 1 times tale + 1 GB Data
Pris / md: 49 kroner
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#2 Callme
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 5 time Tale + 5 GB Data
Pris /md: 79 kroner
Ingen aftale om trafik

#3 CBB
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 6 timers Tale + 6 GB Data
Pris / md: 79 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB

#4 OK Mobil
Netværk: TDC
Mobilpakke: 6 timers tale + 6 GB Data
Pris / md: 79 kroner
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#5 CBB
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 25 timers Tale + 25 GB Data
Pris / md: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB

#6 OK Mobil
Netværk: TDC
Mobilpakke: 10 timers tale + 25 GB Data
Pris / md: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

OK Mobil og CBB Mobil har et DK-abonnement, der matcher 3’s. Hvis du er ude efter et abonnement, der kun kan bruges i Danmark, så er det derfor en rigtig god idé at undersøge, hvordan de enkelte teleselskabers mobildækning er i det område, du kommer til at bruge mobilen mest.

Du kan sammenligne mobilselskabernes mobildækning på teleprisguide.dk, hvor knap 3.000 danskere har delt deres erfaring med deres teleselskaber på dækning og kundeservice.

Se også: Find de bedste mobilabonnementer

Men kan DK-abonnementer betale sig?

Inden du går så vidt som til at købe et DK-abonnement, så bør du overveje, om du ikke hellere burde købe et almindeligt abonnement, der også kan bruges i udlandet. Man kan få mange timers tale og 25-30 GB, hvor af 4-5 GB data kan bruges i EU, til 99 kroner.

Herunder lister vi tre gode abonnementer ti omkring 100 kroner, som inkluderer meget tale og data

#1 Hallo.dk
Netværk: TDC
Mobilpakke: 30 timers tale + 30 GB Data, inkl. 10 GB EU-data
Pris / md: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos hallo.dk

#2 Greentel
Netværk: Telia / Telenor
Mobilpakke: 10 timers tale + 30 GB Data, inkl. 7 GB EU-data
Pris / md: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos Greentel

#3 Oister
Netværk: 3
Mobilpakke: Fri tale + 60 GB Data, inkl. 7 GB EU-data
Pris / md: 109 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

Et EU-abonnement til 99 kroner inkluderer meget tale og op til 30 GB data. For 10 kroner mere får man op til 60 GB data og fri tale. I alle tre tilfælde får man enten 7 eller 10 GB data til brug i EU samt frit forbrug af den inkluderede tale og sms/mms, der er i de enkelte abonnementer. Grundlæggende vil vi råde praktisk talt alle danskere til at have et EU-abonnement, da det ikke kan betale sig med et DK-abonnement.

Velkommen kan også være et alternativ med deres fri tale og 50 GB data om måneden, der også inkluderer EU-roaming. Prisen på 99 kroner om måneden gælder dog kun de første 6 måneder, herefter er prisen 149 kroner. Se aktuelle tilbud hos Velkommen.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer