3 e-bøger, du bør læse denne sommer

Leder du efter en god e-bog, du kan læse i sommervarmen? Her får du 5 bud på de bedste e-bøger, som du med garanti ikke kan lægge fra dig igen denne sommer!

3 e-bøger, du bør læse denne sommer

Er du på jagt efter sommerens bedste e-bøger? E-bøger, der holder dig vågen langt ud på de lyse sommernætter, fordi du bare MÅ læse et par sider mere?

Vi har fundet sommerens bedste e-bøger frem til dig, og her får du 3 bud på e-bøger, du bør læse denne sommer. Har du Telmore Play, kan du kvit og frit læse e-bøger hos Bookmate, og her finder du også de 3 e-bøger, vi anbefaler her.

 

Ét liv Én tid Ét menneske – Morten Albæk

I ”Ét liv Én tid Ét menneske” skærer Morten Albæk helt ind til benet og ser nærmere på, hvordan et rigt og velstående land som Danmark kan være så hårdt ramt af stress, angst og depression. En tankevækkende bog, der stiller spørgsmålstegn ved måden, vort samfund er skruet sammen på.

 

Vi kunne alt – Merete Pryds Helle

Merete Pryds Helles seneste roman ”Vi kunne alt” tager dig tilbage til 70’ernes parcelhuskvarterer, hvor vi følger Merles opvækst i en tid, hvor hippiekultur og ungdomsoprør er erstattet af villa, Volvo og vovse. Og hvor vi opdager, at selv om alt ser perfekt ud på overfladen, kan realiteten være en helt anden på den anden side af ligusterhækken.

 

Fårking gravid – Sofie Linde

Du kender hende måske primært som vært på X-factor, men derudover har Sofie Linde også skrevet en underholdende og ikke mindst brutalt ærlig bog om, hvordan det er at være gravid. I ”Fårking gravid” stiller Sofie Linde skarpt på livet som gravid – og understreger, at det ikke altid er en dans på roser.