3: Brug din mobil i Israel uden høj pris til roamingafgift

3LikeHome med gratis roaming i udlandet får nu føjet Israel til listen over lande, hvor man kan bruge sin mobil som var man i Danmark - dermed er listen på 64 lande.

3: Brug din mobil i Israel uden høj pris til roamingafgift

Eurovision Song Contest 2019 løber af stablen fra den 14. maj i Israel og og i den forbindelse føjer 3 nu Israel på listen over lande, som man kan ringe til uden at betale høj roamingafgift.

 

3: Ring gratis uden roamingafgift til Israel

3 fjerner nemlig roamingafgiften i Israel, så man med et 3LikeHome-abonnement kan bruge mobilen præcis som derhjemme, når man er på de kanter. Det betyder, at man kan bruge data, sms’e, ringe og modtage opkald uden at risikere at vende hjem til en ekstraregning, når man er i Israel.

“Vi fjerner roamingafgiften i Israel, fordi det er en god service for vores kunder. Når vi udvider 3LikeHome, er det altid ud fra en overvejelse om, hvor behovet er størst, og lige nu er det oplagt at give de danske musikelskere i Tel Aviv mulighed for at dele deres oplevelser med vennerne derhjemme,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

I Israel har det indtil i dag kostet 14 kroner i minuttet at ringe hjem til Danmark, 2,5 kroner at sende en sms, og en megabyte har kostet 100 kroner. Uploader man derfor en video på 100 MB, vil det koste 10.000 kroner. Bare at sende et billede hjem til ens kære kan koste omkring 100 kroner.

 

3LikeHome i 64 lande

Det er dog ikke kun for at henvende sig til Eurovision-fans, at 3 nu har sat Israel på listen over lande med roaming-fri mobilbrug. Det skyldes også, at landet ganske enkelt er blevet et mere populært feriested.

”Vores kunder elsker at opleve verden med de muligheder, deres smartphone giver dem. Vi er først tilfredse, når det er muligt at rejse jorden rundt uden at skulle bekymre sig om, hvor og hvordan man kan bruge sin telefon, men for hver udvidelse til 3LikeHome kommer vi et skridt nærmere den ambition,” siger David Elsass.

Med udvidelsen med Israel dækker konceptet 3LikeHome nu 64 lande, hvor det er muligt at bruge sin smartphone til samme priser som i Danmark.

 

Sådan fungerer 3LikeHome

3 droppede som de første roamingafgifterne i starten af 2014, hvor teleselskabet lancerede 3LikeHome i seks lande. Siden er der kommet flere til og 3LikeHome kan bruges i 64 lande bl.a. Mexico, Brasilien, Argentina, Chile, Thailand, Australien, Canada, Hongkong, New Zealand, Kina, Puerto Rico, Singapore, USA og hele EU.

3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder.

3LikeHome dækker:

  • Trafik på alle tilgængelige netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
  • Modtagelse af kald og opkald til danske og lokale numre
  • SMS/MMS til danske numre og til lokale numre
  • Op til 20 GB data i op til 30 dage ad gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement
  • Opkald til udenlandske numre uden for det land, man befinder sig i, koster almindelig udlandstakst

3 er dog ikke det eneste teleselskab, der tilbyder gratis roaming – find guide til teleselskaber med gratis roaming i udlandet.