billig mobil data brasilien ol 3

3 med billig mobil data i Brasilien her op til OL

Skal du til Brasilien og have mobilen med, så kan du fremover overveje et godt tilbud på billig mobil data fra 3, der nu er klar med 200 MB data for 199 kroner.

Man kan også vælge en lidt mindre pakke med 100 MB for 149 kroner. Normalt koster det op mod 115 kroner per sendt MB, når man går online via mobilnettet i Brasilien, så der er faktisk tale om virkelig store besparelser med 3′s tilbud.

Se også: Teleselskaber med billig roaming i udlandet

3 med billig mobil data i Brasilien fra dags dato

OL afholdes i Rio de Janeiro i Brasilien fra den 5. til den 21. august og de nye 3Rejsedata pakker til Brasilien kan købes fra i dag.

3Rejsedata kan, udover Brasilien, og bruges i USA, Thailand, Tyrkiet, Egypten, Kina og Forenede Arabiske Emirater og datapakken købes som et tillæg til et mobilabonnement af privat- og erhvervskunder hos 3.

Se også: Billig mobil data i Spanien

 

3Rejsedata ikke til ekstreme behov

100 MB eller 200 MB data er jo ikke ekstremt store pakker, så man skal ikke tage hul på en ny sæson af Game of Thrones eller live streame marathon-løbet hjem til Danmark med mobilen med 3RejseData.

Man kan dog sagtens lave opdateringer på Facebook, også med billeder, læse nyheder og skrive med venner på ens favorit messenger-tjeneste.

Se også: Billig mobildata i Frankrig

 

Sådan fungerer 3Rejsesdata

3Rejsedata skal bruges inden for 7 døgn fra man har købt pakken og 3 anbefaler derfor, at man køber rejsepakken med data, når man er ankommet til udlandet eller fra det øjeblik, man har brug for den.

Bruger man den købte data inden de 7 dage er gået, spærres der automatisk for al datatrafik, så man ikke skal bekymre sig gul og grøn over de lokale datapriser og roamingafgifter.

Du kan læs mere om, hvordan du kan købe billig data med 3Rejsedata her.

Se også: Gratis roaming i udlandet