25 % af Telmores kunder har Telmore Play

Næsten 200.000 Telmore-kunder har Telmore Play med underholdning og 50 procent af dem har den store pakke - se, hvilke alternativer der er til Telmore Play.

25 % af Telmores kunder har Telmore Play

Telmore har cirka 700.000 kunder og ud af dem har næsten 200.000 en af de fire forskellige Telmore Play-pakker med underholdning inkluderet, som Telmore tilbyder – og 50 procent har den største pakke.

 

25 procent af Telmores kunder har Telmore Play

En fjerdedel af Telmores kunder får andet end tale, sms, mms og data med i mobilabonnementet  – ud af selskabets 700.000 kunder er det nu næsten 200.000, der er signet op til en underholdningspakke med musik eller serier, film og læsestof.

Ud af de 200.000 Telmore Play-kunder vælger mere end halvdelen af den største pakke med syv tjenester inkluderet til 259 kroner i alt, inklusiv fri tale og 30 GB data, hvor af de 10 GB data kan bruges i EU.

Se også: Priser på Telmore Play

 

Telmore: Vi har den bedste samlede underholdningspakke

Jens Grønlund, direktør for Telmore, forklarer, at det har givet pote, at de har satset benhårdt på at fortælle deres kunder, at Telmore er mere end telefoni, og at man får den bedste samlede underholdningspakke hos dem. “At vi er ’det smarte valg.’ Vi er bedst på kundeservice, vi har den underholdning, kunderne efterspørger, og hele pakken kan nydes på landets stærkeste netværk”, slår han fast.

Når Jens Grønlund siger, at Telmore har den bedste samlede underholdningspakke, så er der noget om snakken, særligt efter at Telia tidligere i år droppede deres mobilabonnementer med underholdning inkluderet.

Se også: Mobilabonnementer med musik og underholdning

 

Derfor er Telmore Play Premium Danmarks bedste underholdningspakke

Telmore tilbyder i dag fire forskellige Play-pakker med forskellig mængde underholdning og det er den dyreste med 7 underholdningstjenester, der giver de største samlede besparelser. De tjenester, som Telmore tilbyder, er HBO Nordic (film og tv-serier), TV 2 Play (on demand indhold fra TV2), Cmore (film og tv-serier), Min Bio (film og tegnefilm for børn), Flipp (magasiner fra Egmont), Bookmate (bøger og lydbøger) og Telmore Musik (musikstreaming).

Den store pakke kommer med alle tjenester inkluderet og koster 259 kroner. Abonnementet indeholder samtidig fri tale, fri sms og mms samt 30 GB data, inkl. 10 GB data i EU).

Alle de inkluderede tjenester i Telmore Play Premium koster til sammen op mod 700 kroner og selvom man måske ikke får brugt mere end 2-3 af tjenesterne, så vil det være nok til at det kan betale sig at have dette abonnement.

Se også: Læs mere om Telmore Play

 

Alternativer til Telmore Play Premium

I dag er der reelt ingen alternativer til Telmore Play Premium, da ingen danske teleselskaber tilbyder samme mængde af tjenester i ét abonnement. Telia tilbyder muligheden for at tilkøbe tjenester til deres abonnement med fri tale og fri data for 50 kroner stykket. Abonnementet koster 249 kroner og skal man have tjenester til musik, magasiner, og e-bøger, så skal man lægge 150 kroner oven i prisen.

Herunder kan du se bud på tre alternativer til Telmore Play Premium.

#1 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data (tale, sms/mms og 20 data kan bruges i EU) + mulighed for at tilkøbe Spotify, Telia TV, HBO Nordic, Office365, Flipp, Eurosport Player og Telia Secure for 50 kroner per tjeneste.
Pris: Fra 249 kroner om måneden. Se tilbud

#2 CBB Mobil
40 timers taletid + 40 GB data
Indeholder 40 timers taletid, fri sms/mms og 40 GB data (tale, sms/mms og 6 data kan bruges i EU) + musiktjenesten Tidal.
Pris: 159 kroner om måneden. Se tilbud

#3 YouSee
Fri tale + 5 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 5 GB data (tale, sms/mms og 5 data kan bruges i EU) + musiktjenesten YouSee Musik
Pris: 159 kroner om måneden. Se tilbud

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer