YouSee: Ja, din tv-pakke mister kanaler – men nej, du mister ikke sport og fodbold

Ved årsskiftet mister YouSee-kunder en række tv-kanaler fra Discovery, men der vil stadig være masser af sport og fodbold, understreger YouSee.

YouSee: Ja, din tv-pakke mister kanaler – men nej, du mister ikke sport og fodbold

YouSee og Discovery Networks har længe ligget i infight omkring deres fælles tv-aftale. YouSee vil ikke længere tilbyde Discovery Networks tv-kanaler som standard i sine tv-pakker, i stedet ønsker YouSee, at de fremover skal tilbydes som tilvalg. Den er Discovery Networks ikke med på og det har de så hygget sig med med lidt mudderkastning i medierne, særligt Discovery har været oppe på barrikaderne med helsides annoncer, der kalder YouSees beslutning for helt sort.

 

Nogle tv-kanaler flyttes ud fra YouSees tv-pakker

Nu er YouSee så selv ude og forklare nærmere om situationen og hvad den betyder for selskabets tv-pakker. “Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores tv-løsning, og det er en af grundene til, at vi udskifter nogle af kanalerne i vores tv-pakker. Vi har i det seneste halve år forsøgt at lave en ny aftale med Discovery Networks. Desværre er vi ikke blevet enige, og derfor kan vi fra 1. januar 2020 ikke længere tilbyde deres kanaler. Vi vil stadig gerne lave en aftale med Discovery Networks, men det når vi ikke på denne side af nytår”, lyder det fra YouSees side. YouSee forklarer, at de ændrer på kanalerne, fordi danskernes tv-vaner ændrer sig.

“Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde de kanaler og streamingtjenester, der er mest populære her i Danmark. Det betyder, at nogle af kanalerne flytter ud af de faste pakker pr. 1. januar 2020 og erstattes med andet populært indhold”.

Se også: TV-pakker hos YouSee

 

YouSee: Masser af sport og fodbold

Det er særligt sport og især fodbold, som mange bekymrende YouSee-kunder har været bange for at miste adgangen til, når Discovery ikke længere er en del af udvalget i YouSees tv-pakker. Men der er ingen grund til at bekymre sig, ifølge YouSee. EM 2020 for eksempel sendes direkte på DR1 og TV3-kanalerne. Slutrunden bliver fordelt mellem 12 forskellige lande, og der skal bl.a. spilles i Parken.

Du kan se alle tv-kampene fra den bedste engelske række hos YouSee. Kanalerne Xee, TV3+ og TV3 MAX viser hver uge en række opgør fra Premier League,som kan ses, når du har tv fra YouSee. 2/3 af alle Superliga-kampene inkl. ugens vigtigste kamp (førstevalget) vises på TV3+, TV3 SPORT og TV3 MAX og YouSee forklarer, at flere af deres tv-kunder fremover vil kunne følge Superligaen, fordi de udvider Mellempakken med både TV3 SPORT og TV3 MAX.

Både TV3+, TV3 MAX og TV3 SPORT viser Champions League-fodbold og kanalerne Xee, TV3+, TV3 MAX og TV3 SPORT viser tysk topfodbold og endelig har YouSee den nye sportskanal TV 2 Sport X, der viser udvalgte topopgør fra Spanien og Italien.

Se også: Nyheder om YouSee