yousee kundeservice

YouSee – Priser, fordele & ulemper

YouSee benytter TDC’ netværk, der i følge Teknologisk Institut har den bedste mobildækning. Fordele, ulemper og priser hos YouSee.

YouSee er flagskibsselskabet hos TDC Group, der også har Fullrate, Telmore og Plenti, men det er ikke det billigste selskab og i følge store test benytter YouSee sig af det, der er kåret til Danmarks bedste netværk gennem de sidste to år, nemlig TDC’. Den oplevede dækning er dog ikke helt i top i følge kundernes dom på teleprisguide.dk, hvor de YouSee scorer 6,94/10 i karakter for netværk og dækning og på kundeservice og ydelser scorer de 6,53/10 i karakter.

Til gengæld tilbyder YouSee en række fordele, der kan gøre det værd at overveje dem, næste gang du overvejer at skifte teleselskab. Guide med priser, vilkår, fordele og ulemper hos YouSee.

Fri tale, 15 GB Data & Fri SMS/mms inkl. roaming i EU til 199 kroner

YouSee har fire abonnementer og det er abonnementet til 199 kroner, der står som det mest attraktive. Det indeholder fri tale og 15 GB data inklusiv 10 GB til brug i EU samt et ekstra simkort til datadeling.

Med fri tale er det lige meget, hvordan YouSee afregner tale – per påbegyndt sekund eller minut -  men data afregnes per 10 kb, så det er helt som det skal være. YouSee benytter TDC’s netværk og det er kåret til at være Danmarks bedste, når det gælder dækning og datahastighed.

Se også: Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos YouSee

 

YouSee – Priser og tilbud på alle selskabets mobilpakker

Fri tale, 3 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i Danmark og EU) + YouSee Musik
Pris: 149 kroner /md.

Fri tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i Danmark og EU) + YouSee Musik
Pris: 169 kroner /md.

Fri tale, 15 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i Danmark og EU) + YouSee Musik og ekstra data-simkort
Pris: 199 kroner /md.

Fri tale, 40 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i Danmark og EU) + YouSee Musik og ekstra data-simkort
Pris: 299 kroner /md.

Se også: Aktuelle priser & tilbud ved YouSee

 

Fordele & ulemper ved YouSee

Priserne og vilkårene hos YouSee er som alt andet her på jorden under kontant forandring og du kan altid holde dig opdateret på de nyeste og aktuelle priser og tilbud på YouSees hjemmeside.

Herunder kan du se en oversigt over fordele og ulemper ved YouSee.

 

Fordele

 • God dækning i følge test
 • Roaming inkluderet i alle mobilpakker
 • Giver rabatter på mobiltelefoner
 • Musikstreaming inkluderet i alle mobilpakker
 • Ekstra SIM-kort til datadeling inkluderet
 • WiFi opkald i alle abonnementer
 • Mulighed for store familierabatter
 • Gode rabatter og fordele ved at samle mobil, internet og tv hos YouSee
 • Dataforbrugskontrol i udlandet
 • Tilbud på mobiltelefoner
 • Tale afregnes pr. sekund og data pr. 10 Kb
 • Kundeservice på chat, mail, mobil og Facebook

Ulemper

 • 6 måneder binding
 • Tilbyder ikke tjenester til streaming af film, bøger og så videre
 • Mangler de helt billige abonnementer

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Alternativer til YouSee

Er man til rene mobilabonnementer kun med tale og data, så er der mange andre billigere alternativer til YouSee, for eksempel Fullrate, Call me, Telmore, CBB Mobil, Greentel, Oister og Coop Mobil. Er du ude efter et abonnement med musik og andre tjenester inkluderet, kan overveje Telmore og CBB Mobil, der begge har billige tilbud på mobilabonnementer med musikstreaming.

Er du ude efter den ultimative roaming-løsning, så er det nærmere teleselskabet 3, du skal gå efter, da de dækker i hele 53 lande rundt om i verden, mens YouSee tilbyder roaming i 36 lande i EU.

 

Konklusion

YouSee har gode ydelser i form af gratis musik og roaming i alle mobilabonnementer og musik inkluderet i de tre største abonnementer og der er gode fordele at hente ved at samle mobiltelefoni, bredbånd og tv under én hat hos YouSee. Samler man flere af familiens mobilabonnementer hos YouSee, kan man spare op til 160 kroner om måneden per abonnement.

Den oplevede dækning hos kunderne er ikke helt så god som i de test, der har kåret TDC til at have det bedste netværk og YouSee mangler også et par rigtig billige abonnementer.

Se også: Guide til priser og abonnementer hos teleselskaberne