Yousee kan nu også tilbyde fiberbredbånd på Mors og i Thy

Husstande og virksomheder i Thy og på Mors kan nu også få fiberbredbånd fra YouSee. Hiper bliver også snart en mulighed. Se priser på fiber.

Yousee kan nu også tilbyde fiberbredbånd på Mors og i Thy

Op mod 44.000 husstande på Mors og i Thy kan nu se frem til hurtigere bredbånd, hvor mange kan få skiftet det gamle sløve bredbånd via telefonstikket ud med lynhurtigt og topmoderne bredbånd via fibernet. Nu hopper Yousee på Thy-Mors Energis net og kan leverer fiberbredbånd i området.

Der bliver nu større valgfrihed for thy- og morsingboere, der har adgang til Thy-Mors Energis fibernet, som fra i dag får adgang til lynhurtigt internet samt tv og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv.

Hurtigt bredbånd via fiber til Thy og på Mors

Den nye aftale giver en række kunder, der i dag får deres internet via telefonstikket mulighed for at skifte til en hurtigere fiberforbindelse, hvor de kan få op til 1.000 Mbit. Thy-Mors Energi, der står bag fibernettet, har indtil videre seks udbydere – og flere er på vej i år. Lige nu tilbydes der hurtigt fiberbredbånd fra Jet-Net, Fastspeed, Bolig.net, Kviknet, Telenor og Altibox. Nu er Yousee altså også med på vognen og senere hen kommer endnu en udbyder. Hiper forventer at følge trop med lynhurtigt internet i løbet af sommeren 2022.

I første omgang er det YouSee og TDC Erhverv, der åbner op for salg af lynhurtigt internet, fleksible tv-løsninger og digitale erhvervsløsninger.

Se også: Sammenlign priser på bredbånd

Billigste priser på fiberbredbånd

#1 JETNET

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 229 kroner

#2 Telenor MaxSpeed

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 249 kroner
Se aktuelle tilbud hos Telenor

#3 Kazoom

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 249 kroner

#4 Fastspeed

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 299 kroner
Se aktuelle tilbud hos Fastspeed

#5 Hiper

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 299 kroner

Prisen på fibernet kan forvirre

Herover finder du de billigste priser på hurtigt fibernet. Man skal dog være opmærksom, at prisen på fibernet kan varierer ganske meget, hvorfor du måske ikke kan opnå ovenstående billige pris. Det skyldes, at udbyderne af fiberbredbånd benytter forskellige net til forbindelse, fx Onefiber, EWII, Norlys, Fibia, Energi Fyn, TDC NET eller en anden udbyder af fibernet.

Se også: Tips og guides til hurtigt bredbånd

Mere om sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 15/2/2022 kørte vi sagen Den billigste router til 5G-mobilt bredbånd – se pris – Den kan læses her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.