wifi opkald oister

Wi-Fi opkald nu klar hos Oister – du kan bruge disse mobiltelefoner

De fleste danske teleselskaber tilbyder i dag wifi opkald, men enkelte har ladet vente på sig, for eksempel Oister. De er dog klar med Wifi opkald nu – se her, hvordan du kan bruge wifi opkald som kunde hos Oister.

Få bedre indendørs dækning og bedre lydkvalitet med WiFi opkald – uden at skulle betale ekstra. Det tilbud kan man få hos de fleste danske teleselskaber og også hos Oister. De har netop meldt ud, at de er klar til at tilbyde teknikken fra og med i dag.

Se også: Teleselskaber med bedste netværk

 

Sådan bruger ud wifi opkald hos Oister

Nu spørger du måske dig selv, hvad der skal til for at du kan bruge wifi opkald hos Oister. Teknikken er inkluderet i alle selskabets mobilabonnementer uden at du skal betale ekstra for det. Så skal du have en mobil, der understøtter teknologien og det skal også være en mobil, som Oister understøtter med wifi opkald. Du kan se, hvilke telefoner det drejer sig om, længere nede i artiklen.

Har du en af de telefoner, der er på listen, så skal du sørge for at den er opdateret til nyeste version af den software, der er tilgængelig til mobilen. Endelig skal du have en stabil forbindelse til Wifi.

For at aktivere wifi opkald på din mobil, skal du gå ind i telefonens indstillinger og finde wifi opkald under Forbindelse, Mobilnetværk eller hvad det nu ellers hedder på de forskellige mobiler. Du kan også bare gå ind i Indstillinger og så søge på ‘wifi opkald’.

Se også: Teleselskaber med wifi opkald

 

Telefoner der kan bruges til wifi opkald hos Oister

Herunder kan du se en oversigt til de mobiltelefoner, der pt kan brugges til wifi opkald hos Oister. Det er ikke nok, at din mobil understøtter wifi opkald, Oister skal også understøtte det på de pågældende mobil.

Apple
iPhone 5s, 5c, SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus og iPhone X.

Razer
Razer Phone

Samsung
Samsung Galaxy S6 Flat, Galaxy S6 Edge, Galaxy S7 Flat, Galaxy S7 Edge, Samsung A3, Samsung A5, Galaxy Note 8, Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus, Samsung S9 og S9 Plus.

Sony
Sony Xperia XZ, Sony Xperia X og Sony Xperia X Compact.

Huawei 
Mate 10 Pro, P20 og P20 Lite

Oneplus
OnePlus 5, OnePlus 5T

Nokia
Nokia 8

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

 

Hvad er WiFi opkald?

WiFi opkald gør det muligt for dig at ringe via et WiFi netværk fremfor at benytte det normale mobilsignal. Du kan på den måde – lidt bombastisk sagt – omdanne din router til din egen private mobilmast.

Det smarte ved wifi opkald er, at det giver dækning på steder, hvor mobilsignalet måske fejler og ikke kan række. Det kan være ude på landet eller i bygninger af beton og glas.  En fordel er også, at lyden faktisk er mere klar og skarp, når man benytter wifi opkald sammenlignet med almindelige mobilsamtaler, der føres over mobilnettet.

Se også: Nyheder om Oister