Tre måder at ringe gratis til familie og venner

Vil du gerne kunne ringe kvit og frit til familie, venner og andre bekendte uden begrænsning? Her er der tre måder, hvorpå du kan ringe gratis.

Tre måder at ringe gratis til familie og venner

De er vigtigt altid at kunne komme i kontakt med familie og venner, specielt efter COVID-19 blev en del af vores allesammens dagligdag. Der er dog nogle, der taler mere i telefonen med familie og venner end andre, og har man ikke gratis tale i mobilabonnementet, så kan det blive en dyr affære. Derfor har vi her fundet tre måder, hvorpå du kan ringe helt gratis til familie, venner og bekendte.

Se også: De mest foretrukne mobilabonnementer

Et mobilabonnement med fri tale

Den første løsning kender du måske godt. Teleselskaberne herhjemme har nemlig skruet gevaldigt op for taletiden i mobilabonnementerne, og nu er selv nogle af de billigste udstyret med fri tale. Og med fri tale, så skal du altså ringe alt det du vil, til dem du holder af.

Der er abonnementer hos de fleste lavprisselskaber, hvor man kan få fri taletid inkluderet. Her er tre bud på billige mobilabonnementer med fri tale:

#1 CBB
Fri taletid og 8 GB data
Netværk: Telia/Telenor
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 89 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 eesy
Fri taletid og 15 GB data
Netværk: TDC
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 99 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos eesy

#3 Oister
Fri taletid og 50 GB data
Netværk: 3
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 99 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Oister

Samme teleselskab

Taler du meget i telefon med de samme personer, så er der en anden løsning end et mobilabonnement med fri data. Man kan nemlig også vælge, at være kunder hos samme teleselskab, hvilket ofte betyder, at man kan ringe helt gratis sammen.

Du kan få et overblik over de billigste mobilabonnementer på markedet her. Har dig og familien eller vennen samme teleselskab, så kan i ringe gratis sammen. Husk at tjekke, at det teleselskab i overvejer et mobilabonnement hos, rent faktisk tilbyder denne mulighed.

Se også: Mobilabonnementer med samlerabat

Opkald via internet

En tredje og helt anden mulighed er, at benytte tale- og videoopkald over internettet. Der findes masser af apps til både computer, tablets og mobiltelefoner, hvor der kan foretages helt gratis video- og taleopkald. Man skal bare huske, at enheden skal have adgang til internettet og en fornuftig størrelse datapakke.

Her kan man fx bruge Facebook Messenger, Skype, FaceTime, Google Duo, Signal eller noget helt andet. Der er mange at vælge i mellem og de har hver deres stærke og svage sider. Men ens for dem er, at det er gratis at foretage opkald til familie, venner og bekendte.

Se også: Tips og guides til billigere telefoni

Seneste nyt om emnet

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. Lasse Olsen kørte videre med bolden. 17/9/2021 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med sagen om OiSTER opdaterer abonnement med mere data og mindre tale – Artiklen kan læses her. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.