iphone 11 2019

Tre iPhones i 2019 – 11 Max får triple kamera

Selvom Apple aldrig officielt er med ved CES for at præsentere, så svirrede det som altid med rygter om selskabets kommende produkter, og traditionen tro var det også sådan i år. Et sådant rygte bestod af et billede, der efter sigende skulle være af iPhone XI, eller iPhone 11, og dukkede op for et par dage siden.

 

Apple på CES uden at være der

På det kan vi se et tripple setup af kameralinser på bagsiden af telefonen og ved siden af sidder en blitz i en relativt stor bule. Derudover havde Apple købt reklameplads rundt om de arenaer, hvor CES blev afholdt, og her havde de placeret reklamer med fokus på sikkerhed og privatliv.

Endelig var der en del TV-producenter som Samsung og andre, der kunne fortælle, at deres kommende TV-apparater kommer til at understøtte AirPlay 2. Så masser af Apple-nyheder ved årets CES, uden at Apple rent faktisk var til stede.

Se også: Guide til de bedste iPhones

Rygter om iPhone XI / 11

Nu er CES overstået for i år, og allerede nu får vi næste Apple-rygte, der taler i samme retning som et af de tidligere rygter. Det handler om 2019s iPhones, og her får vi detaljer om de modeller, der skal være efterfølgere til iPhone XS og XR.

Rygtet stammer fra Wall Street Journal, der fortæller, at der igen i år kommer tre iPhones. Det betyder altså også en ny version af den iPhone XR-model, der siges at sælge mindre end forventet. Årsagen, der angives til, at Apple ikke vælger at droppe den knap så populære model, er ret ligetil.

Apple har allerede været i gang med at udvikle den nye model i et stykke tid, så det er ikke bare at skrotte den igen. Ifølge Wall Street Journals kilder er udviklingen af de tre næste iPhone-modeller så langt, at hovedfunktionerne ikke er så lette at ændre på, men Apple stadig ikke er færdige med udviklingen af telefonerne. Modellerne, der skal på hylderne i 2020, er på et tidligere stadie, hvor det meste stadig kan ændres.

Udover en LCD-model som arvtager efter iPhone XR kommer der også to modeller med OLED-skærm, præcis som i 2018. I 2020 skulle alle nye modeller efter sigende få OLED-skærme.

Se også: Priser på de bedste iPhones 

 

iPhone 11 Max får tre kameraer

Når det gælder den model, der skal overtage efter iPhone XS Max, kan den få modelnavnet iPhone 11 Max, og den siges at have tre kameraer på bagsiden, i tråd med det billede, der lækkede for kort tid siden. Triple-kameraet skulle dog kun være i Max-modellen og ikke i den mindre iPhone 11. Den får i stedet dual kamera ligesom LCD-varianten, skriver Wall Street Journal.

Der er jo stadig lang tid til efteråret, hvor årets iPhones bliver præsenteret, og meget kan nå at ændre sig endnu, så tag det hele med et gran salt.

Se også: Bedste iPhone til prisen

 

Pris på iPhone 11

Noget vi ikke vil tage med et gran salt, når de nye iPhone 11-modeller kommer, er prisen. Det har vist sig, at Apple har hævet prisen så meget på iPhone gennem årene, at folk nu i stor stil takker nej til iPhone, i hvert fald de nyeste modeller.

Det har ført til svigtende salg og falder indtægter og det bliver spændende at se, om Apple vil tage det drastiske skridt at sænke priserne på iPhone 11 og derved måske booste salget igen eller om de holder eller ligefrem hæver priserne for at kompensere for faldende salg.

Se også: Sammenlign priser på iPhone

Skriv et svar