sony xperia xz3 specs funktioner pris 2

Top 5 bedste Sony mobiltelefoner – guide + priser

Sony kæmper lidt med at producere mobiltelefoner, der helt kan matche de bedste telefoner på markedet, men formentlig vil den kommende Xperia 1 lave om på det. I mellemtiden kan vi dog fornøje os med en række andre udmærkede mobiltelefoner fra Sony. Guide + pris på top 5 bedste Sony mobil.

Sony fylder ikke helt så meget på mobilhylderne som tidligere og det er egentlig ærgerligt, for de har en lidt anden tilgang til tingene end de andre producenter, når det gælder design og funktioner. I hvert fald laver de stadig gode telefoner.

Herunder finder du guide til top 5 bedste Sony mobil lige nu.

Se også: Sammenlign priser på de bedste Sony mobiler

 

Top 5 bedste mobiltelefon fra Sony

#1 Sony Xperia XZ3
Samlet karakter: 80/100

Sony Xperia XZ3 har 6 tommer skærm med 2K-opløsning af typen OLED – det er en fantastisk skærm, der sidder i telefonen. Brugerfladen er hurtig og pålidelig, kameraet virkelig godt og designet rigtig fint.

Pris:
Fra cirka 4.800 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XZ3

 

#2 Sony Xperia XZ2
Samlet karakter: 76/100
Xperia XZ2 har skærm på 5,7 tommer med 2K-opløsning. Den har hurtig brugerflade, plads til hukommelseskort, godt kamera og et fint design.

Pris:
Fra cirka 3.350 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XZ2

 

#3 Sony Xperia XZ2 Compact
Samlet karakter: 75/100
XZ2 Compact har skærm på 5 tommer med fuld HD-opløsning. Formatet er rigtig godt og meget praktisk for dem, der vil have en lille men stadig rigtig god mobil. Brugerfladen er god og hurtig og kameraet godt.

Pris:
Fra cirka 3.600 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XZ2 Compact

 

#4 Sony Xperia XZ1
Samlet karakter: 74/100
XZ1 har skærm på 5,2 tommer med fuld HD-opløsning. Designet er lidt gammeldags i 16:9 format, men der er god ramme rundt om skærmen, så den er god at betjene. Brugerfladen er ikke super hurtig men god og kameraet er fint.

Pris:
Fra cirka 2.400 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XZ1

 

#5 Sony Xperia 10 Plus
Samlet karakter: 73/100
Xperia 10 Plus har har skærm på 6,5 tommer med 21:9 format, der egner sig godt til video og gaming. Designet er godt, men telefonen er lidt stor. Brugerfladen er god og hurtig og kameraet fint.

Pris:
Fra cirka 2.800 kroner. Sammenlign aktuelle priser på Xperia 10 Plus

 

Hvilken Sony mobil er bedst til prisen?

Sony Xperia XZ1 er trods det lidt umoderne design den bedste af Sonys mobiler lige nu til prisen. Den bedste Sony mobil uanset pris er dog XZ3, der er en glimrende mobil.

 

Top 5 bedste Sony mobil, maj 2019

Guiden til de bedste Sony mobiler er fra maj 2019. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne .

Se også: Prissammenligninger på telefoner