Top 5 bedste smartwatch til prisen

Hvilke smartwatch er de bedste til prisen? Vi guider her til de bedste smart ure du kan købe lige nu - se hvor billigt du kan få et godt ur.

Top 5 bedste smartwatch til prisen

De bedste smartwatch leverer virkelig høj kvalitet og mange nyttige funktioner til en hverdag uden mobil: De kan holde dig online, de kan levere vigtig og nyttig data om din krop og træning, de kan bruges til at finde vej med, lytte til musik på og meget andet. De koster dog også derefter.

Går du lidt ned i pris, mister du nogle af de mest avancerede funktioner, men du får til gengæld stadig rigtig god batteritid og et ur, der egner sig fortrinligt til dagligdagens måling af antal skridt man går, kilometer man cykler, kalorier man forbrænder, indblik i ens puls og andre sundhedsrelaterede ting – + mange andre funktioner og muligheder.

Guide til de bedste smarte ure til pengene

Herunder guider vi til de bedste smartwatch til prisen, både dem, der koster alt koster lidt og dem der virkelig har en lav pris.

#1 Huawei Watch GT2e

huwei watch gt2e bedste smartwatch

700 kroner. Så billig kan du finde Huawei Watch GT 2e. GT 2e er sportsversion af GT 2 og har en 1,39″ AMOLED-skærm, der er lys og klar. Du får en masse sportsprofiler, herunder svømning, cykling og en fremragende løbeoplevelse og søvnsporing.

Der er VO2 Max- og restitutionsstatistik, men det kan være et minus for nogen, at man ikke kan bruge trænings-apps som Strava.

Den kører Lite OS og belønningen er en fremragende batterilevetid med 14 dages solid brug. Du kan stadig se notifikationer fra Android- og iOS-enheder og gemme musik (kun Android).

Det er en bedre oplevelse at koble det sammen med en Android-telefon end en iPhone, og det er en god mulighed for alle, der leder efter et overkommeligt sporty smartwatch til en overkommelig pris.

Pris fra cirka 700 kroner. Se aktuelle og altid opdatererede priser herunder.

De bedste priser på Huawei Watch GT 2e

Opdateret 20/3 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
avXperten
Mindstepris
849,-
849,-
Compumail
Mindstepris
885,-
885,-
Merlin
Mindstepris
913,-
913,-

Huawei Watch GT 2e udbydes af 7 udbydere. Du kan spare op til 757,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Huawei Watch GT 2e

Sammenlign aktuelle priser hos 7 webshops »

#2 Apple Watch SE

Apple watch se bedste smartwatch

Apple Watch SE blev lanceret i 2020 og blev ikke opdateret med Series 7 i 2021. Alligevel er det uret, vi bedst kan anbefale i Apple Watch-serien.

Trods en noget bedre pris end både Watch 7 og 6, så går Apple Watch SE går kun på få kompromiser. Man får ikke Always-on display, EKG og SpO2-sporing.

Du får samme skærmteknologi, størrelser, GPS, sports- og fitnesstracking, svømmetæt design, LTE-muligheder, Apple Pay, iPhone-maskeoplåsning og meget andet af det, man kender fra de dyrere varianter.

Den lovede batteritid på en enkelt dag er dog stadig en stor ulempe sammenlignet med rivalerne – i praksis kan man dog komme op på to dages brug.

Pris fra cirka 1.700 kroner. Se aktuelle og altid opdatererede priser herunder.

De bedste priser på Apple Watch SE 40mm Aluminium Case with Sport Band

Opdateret 20/3 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Expert.dk
Mindstepris
2.199,-
2.199,-
Lomax
Mindstepris
2.299,-
2.299,-
Teleboxen
Mindstepris
2.299,-
2.299,-

Apple Watch SE 40mm Aluminium Case with Sport Band udbydes af 13 udbydere. Du kan spare op til 650,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple Watch SE 40mm Aluminium Case with Sport Band

Sammenlign aktuelle priser hos 13 webshops »

#3 Amazfit GTS 2 Mini

Amazfit GTS 2 Mini bedste smartwatch til prisen

Amazfit GTS 2 Mini giver fuld valuta for pengene og det kan sagtens sælges på at være det bedste bud på funktioner i forhold til prisen. Det har masser af trænings- og sundhedsfunktioner for eksempel og man kan gemme musik på enheden.

Uret har pulsmåler, 60 sportstilstande, GPS, stress- og søvnsporing, SpO2 og en AMOLED-skærm. Det er let, godt lavet og fungerer virkelig godt som sportsur.

Analyse af sundhedsdata er der, men det fungerer ikke særlig godt eller præcis. Kan du leve med det, så er uret til en pris under 800 kroner grundlæggende et super godt køb. Trods den lave pris er det pænt og velbygget, vandtæt ned til 50 meter for eksempel og så fungerer det med både Android og iOS.

Pris fra cirka 500 kroner. Se aktuelle og altid opdatererede priser herunder.

De bedste priser på Xiaomi Amazfit GTS 2 Mini

Opdateret 20/3 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Soldfy
Mindstepris
599,-
599,-
Compumail
Mindstepris
619,-
619,-
happii.dk
Mindstepris
649,-
649,-

Xiaomi Amazfit GTS 2 Mini udbydes af 8 udbydere. Du kan spare op til 200,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Xiaomi Amazfit GTS 2 Mini

Sammenlign aktuelle priser hos 8 webshops »

Se også: Bedste headset til træning

#4 Samsung Galaxy Watch Active 2

samsung galaxy watch active 2 bedste smartwatch

Uret kan holde batteri i op til fem dage. Uret let og komfortabelt, og du vil kunne vælge enten aluminiums- eller rustfrit stålskiver. Du kan også i høj grad tilpasse urskiven, som er ret minimalistisk i starten, men som kan ændres kraftigt til at være mere kompleks alt efter hvad du kan lide.

Uret fungerer godt til at registrere puls samt give indsigt i din søvnkvalitet og dit stressniveau. Den indbyggede beroligende app er et godt valg for folk, der har brug for at få deres smartwatch til at hjælpe dem med at sænke deres stressniveau i løbet af dagen.

En fordel ved uret, at fitness-tracking automatisk starter – du skal ikke selv huske at aktivere det på uret, når du cykler, går, løber eller hvordan du nu ellers træner. Det kan selv registrere, hvilken træningsrutine eller aktivitet du er i gang med.

Alt i alt er det et godt eksempel på, hvad Android-smartwatches kan gøre, både med hensyn til fitness-tracking og generel kontrol.

Pris fra cirka 1.600 kroner. Se aktuelle og altid opdatererede priser herunder.

De bedste priser på Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Bluetooth Aluminium

Opdateret 20/3 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Dataworld
Mindstepris
1.724,-
1.724,-
Power
Mindstepris
1.899,-
1.899,-
Mysmartwatch
Mindstepris
1.999,-
1.999,-

Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Bluetooth Aluminium udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 3.944,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Bluetooth Aluminium

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »

Se også: Bedste smartwatch

#5 OnePlus Watch

oneplus watch bedste smartwatch

OnePlus Watch er virksomhedens første forsøg ud i dette med ure. Nogen vil kalde uret for en fitness tracker, men formmæssigt er der tale om et smartwatch.

Det er et flot ur at se på og det klassiske urdesign skal nok appellere til mange.

Batterilevetiden er god, 7-10 dage, også selvom du benytter de lidt mere avancerede funktioner på uret.

OnePlus Watch giver de grundlæggende funktioner som understøttelse af notifikationer, du kan tage imod opkald med telefonen tilsluttet. Der er begrænset plads til widgets, eller Cards, som OnePlus kalder dem.

Derudover kommer det med en række udmærkede træningsfunktioner. Første version havde dårlig GPS-tracking og registrering af, hvor langt an havde løbet eller cyklet, men det er heldigvis blevet forbedret med softwareopdateringer.

Pris fra cirka 1.100 kroner.

Sammenlign priser på OnePlus Watch.

Se også: Guides til de bedste tech produkter

Mere til fortællingen

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 22/12/2021 kørte vi en nyhedsartikel med fokus på Bedste smartwatch 2021 – Artiklen kan du læse her her. Få også seneste nyt om sagen her.