bedste samsung mobil til prisen

Top 3 bedste Samsung mobiler til prisen

Er du ude efter en god Samsung mobil til prisen, så behøver du ikke lede længere. Med vores mobiltool kan du nemlig finde de Samsung-telefoner, der giver mest værdi for pengene. De bedste Samsung mobiler til prisen.

De bedste Samsung-mobiler koster op mod 6-7.000 kroner. Det er muligt at få gode Samsung mobiler til 3-4.000 kroner også, men det er stadig en del penge for mange. Med vores mobiltool kan du se, hvilke Samsung mobiler, der er bedst til prisen og de viser telefoner, der normalt ikke får megen opmærksomhed af hverken Samsung selv eller tech-medier i det hele taget. Men vælger du en af de tre bedste Samsung mobiler til prisen, så kan du få en udmærket mobil til omkring 1.000 kroner.

Vi guider herunder til de tre bedste Samsung mobiler til prisen.

Se også: Sammenlign priser på de bedste Samsung mobiler

 

De bedste Samsung mobiler til prisen

#1 Samsung Galaxy J5
Galaxy J5 har skærm på 5,2 tommer med HD-opløsning. Kameraet på 13 megapixel og blænde F/1.9 tager fine billeder. Batteriet på 3.100 mAh er rigtig fint for en mobil som denne. Antennekvaliteten på J5 er rigtig god.

Pris:
Fra cirka 1.000 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Galaxy J5

 

#2 Samsung Galaxy J3
Galaxy J3 har skærm på 5 tommer med HD-opløsning. Kameraet er på 8 megapixel  med blænde F/2.2. Batteriet på 2.600 mAh rækker fint til en dags brug på denne mobil. Antennekvaliteten er godkendt.

Pris:
Fra cirka 1.050 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Galaxy J3

 

#3 Samsung Galaxy Xcover 4
Galaxy Xcover 4 har skærm på 5 tommer med HD-opløsning. Telefonen er lidt ekstra hårdfør sammenlignet med andre telefoner i denne prisklasse – den er vandtæt ned ti 1,5 meter i 30 minutter. Kameraet er på 13 megapxiel og har blænde F/1.9. Batteriet på 2.800 mAh er i orden for en mobil som denne. Xcover 4 har en fornuftig antennekvalitet.

Pris:
Fra cirka 1.200 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Galaxy Xcover 4

 

Fordele og ulemper ved de bedste til prisen

Fordelen ved at købe en mobil, der er god til prisen er åbenlys. Man får en mobil med fornuftige kvalitet til en lav pris. Dog skal man være opmærksom på, at man også må gå på kompromis.

Skærm, hastighed i brugerflade og kamera er funktioner, hvor man må gå på kompromis. Man får okay kvalitet på de billige Samsung mobiler, men springet til de bedste telefoner er stort og man får høj kvalitet på skærm, brugerflade og kamera på modeller som Samsung Galaxy S9+ og Note 9, hvis man altså ønsker at betale for det.

De bedste Samsung mobiler til prisen, december 2018

Guiden til de bedste Samsung mobiler til prisen er fra december 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne J3, J5 og Xcover 4. Blandt de tre telefoner i guiden vil jeg anbefale Galaxy J5, der har de bedste specifikationer og giver den bedste oplevelse. Samtidig er den faktisk også billigst af de tre Samsung telefoner.

Se også: Prissammenligninger på Samsung mobiler