Top 10 bedste mobiler

Top 10 mest populære telefoner hos 3

3 har netop annonceret de ti mest populære telefoner hos selskabet i august måned og ikke overraskende domineres listen af iPhones og Samsung-mobiler. Men der er også sneget sig en decideret dumbphone ind på listen, nemlig Alcatel 2023X.

Den mest solgte telefon er iPhone 7

Den mest solgte telefon hos 3 i august var iPhone 7 og på andenpladsen finder vi OnePlus 5, som har vist sig at være lidt af et scoop for 3, der sælger den eksklusivt i Danmark.

Også den lille, men stadig gode iPhone SE ligger godt oppe på listen. ”Vi har kørt en stærk kampagne henover sommeren med et skarpt tilbud på iPhone SE, som stadig gør, at den ligger forholdsvist højt placeret. OnePlus ligger sig igen denne måned i toppen og sælger fortsat fantastisk her nogle måneder efter launch”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, i en pressemeddelelse.

David Elsass fortæller, at 3 derudover har fået Nokia tilbage i sortimentet – både den nylancerede Nokia 8, men også Nokia 3 og 5, som han kalder for “nogle solide telefoner i den billige ende” og de har store forventninger til salget af de nye Nokia-telefoner. “Det bliver spændende at se, hvordan Nokia placerer sig i top 10’en”.

Se også: Bedste pris på iPhone 7

 

Dumbphone i top 10

3 forbinder man med datahungrende kunder, og derfor overrasker det lidt, at Alcatel 2038X er kommet med på top 10 listen, da det er så dumbphone, altså en meget simpel mobil med meget lille skærm og kun med 3G. Vi har bedt 3 om en kommentar til denne overraskelse.

Se også: Køb mobiltelefoner hos 3

Top 10 mest populære telefoner hos 3

  1. iPhone 7
  2. OnePlus 5
  3. iPhone 7 Plus
  4. iPhone SE
  5. Samsung Galaxy S8
  6. iPhone 6S
  7. iPhone 6
  8. Samsung Galaxy S8 Plus
  9. Alcatel 2038X
  10. Samsung Galaxy A3 2017

Se også: Priser på populære telefoner