Tjenester og services hos Telmore

Telmore er det teleselskab, der inkluderer flest tjenester i sine mobilabonnementer - se tjenester, du kan få hos Telmore for at få mere ud af dit abonnement.

Tjenester og services hos Telmore

Telmore har skåret lidt mere ind til benet, når det gælder tjenester, man kan få inkluderet i sit mobilabonnement, men de står stadig absolut stærkest på område og kan spare en for mange penge hver måned. Tjenester og services hos Telmore.

Siden Telmore satte Play-universet i søen, har selskabet siddet tungt på tjeneste-tronen – i dag er der ikke helt så mange tjenester og fordele med i Play-universet som tidligere, men det er forsat et imponerende udvalg af tjenester, man kan få med særligt Premium-abonnementet. Der er dog også andre Play-abonnementer at vælge mellem med udvalgte tjenester.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telmore

 

Tilvalg: Tjenester og services hos Telmore

Telmore tilbyder fem underholdningstjenester, der inkluderes i selskabets forskellige Play-abonnementer og alt efter behov og tjenester, man allerede bruger, kan man spare mange penge om måneden med et Play-abonnement.

#1
Telmore Musik: Musikstreaming-tjeneste i stil med Spotify og Apple Music. Fungerer på alle platforme og har millioner af sange. Telmore Musik følger gratis med i Play-abonnementer – normalt er prisen på en streaming-tjeneste til musik 99 kroner om måneden.

#2
HBO Nordic: Streaming-tjeneste med anmelderroste tv-serier og kan benyttes på computer, mobil, tablet og fjernsyn. HBO Nordic følger gratis med i Play-abonnementer – normalt er prisen på HBO Nordic 99 kroner om måneden.

#3
ViaPlay: Giver ubegrænset adgang til film, serier og børneunderholdning fra Viaplay (sport er ikke inkluderet). Viaplay følger gratis med i Play-abonnementer – normalt er prisen på Viaplay 99 kroner om måneden.

#4
TV2 Play Basis: Giver adgang til TV2s serier og programmer on demand – altså når du vil. TV2 Play følger gratis med i Play-abonnementer- normalt er prisen 79 kroner om måneden.

#5
Bookmate: Bookmate giver fri adgang til 480.00 bøger og lydbøger på dansk og engelsk. Fungerer til moibltelefoner og tablets. BookMate følger gratis med Play-abonnementer – normalt er prisen 129 kroner.

 

Telmore– Priser og tilbud på alle selskabets mobilpakker

20 timers tale, 30 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Pris: 149 kroner /md.

Fri tale, 25 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Pris: 159 kroner /md.

Fri tale, 30 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU) + Telmore Musik
Pris: 169 kroner /md.

Fri tale, 40 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU) + HBO og ViaPlay
Pris: 249 kroner /md.

Fri tale, 50 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU) + Telmore Musik, HBO og Viaplay
Pris: 269 kroner /md.

Fri tale, 50 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU) + HBO, TV2 Play og Viaplay
Pris: 269 kroner /md.

Fri tale, 50 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU) + HBO, TV2 Play, Viaplay, Telmore Musik og BookMate
Pris: 299 kroner /md.

Se også: Aktuelle priser & tilbud på mobilabonnementer hos Telmore

 

Telmore – Priser og tilbud på alle selskabets bredbåndspakker

150 GB (Kan kun bruges i DK)
Pris: 249 kroner / md

300 GB (Kan kun bruges i DK)
Pris: 329 kroner / md

500 GB (Kan kun bruges i DK)
Pris: 379 kroner / md

250 GB (Kan kun bruges i DK) + HBO, TV2 Play, Cmore, Min Bio, Telmore Musik, Flipp og BookMate
Pris: 399 kroner / md

Se også: Aktuelle priser & tilbud på mobilt bredbånd hos Telmore

 

Tjenester og tilvalg hos Telmore, september 2019

Guiden til tjenester og services som tilvalg hos Telmore er fra september 2019. Vi ser i disse dage nærmere på tjenester og services som tilvalg hos teleselskaber som dukaTale, Call Me og andre selskaber. Vi har allerede kigget på tilvalgstjenester hos 3, Telenor, CBB Mobil, Oister, Telia og YouSee.

Se også: Find billige mobilabonnementer