musik

Tip: Mobilabonnementer med musik kan spare dig for mange penge

Mange betaler i dag 99 kroner om måneden for en streamingtjeneste til musik, hvilket egentlig er rimelig nok, da man får adgang til millioner af sange direkte på sin mobil, både til online og offline-brug. Men faktisk kan du reducere dine samlede udgifter til mobilabonnement og musiktjeneste med flere hundrede kroner om året ved at vælge et mobilabonnement med musik.

 

Spar penge på mobilabonnement med musiktjeneste inkluderet

99 kroner om måneden for en musikstreaming-tjeneste til mobilen + 99 kroner om måneden for et mobilabonnement. Det løber op i 2.376 kroner om året. Et mobilabonnement med musik inkluderet kan fås til 149 kroner om måneden, hvilket giver en samlet årlig udgift på 1.788 kroner. Det svarer til en besparelse på besparelse på 588 kroner.

Betaler du mere end 99 kroner om måneden for dit mobilabonnement, kan du opnå endnu større besparelse ved at tegne abonnement på et mobilabonnement med musik. Derfor kan det være en god idé rent økonomisk at overveje et mobilabonnement med musiktjeneste inkluderet, særligt hvis indholdet af tale og data i mobilabonnementet matcher dit behov.

Se også: Find de bedste headset

 

Mobilabonnementer med musiktjeneste inkluderet

#1 YouSee

Fri tale + 5 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 5 GB data + fri adgang til musiktjenesten YouSee Musik. (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 5 GB data)

Pris: 149 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#2 CBB Mobil

40 timers taletid + 40 GB data
Indeholder 40 timer taletid, fri sms/mms og 40 GB data + fri adgang til musiktjenesten Tidal (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 6 GB data)

Pris: 159 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#3 Telmore

15 timers taletid + 30 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til musiktjenesten Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 8 GB data)

Pris: 169 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#4 Teleselskabet 3

Fri tale + 7 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 7 GB data + musikstreaming-tjenesten Deezer i to måneder – herefter er prisen 79 kroner/md, normal pris 99 kroner, (inkluderer også roaming i 59 lande med fri tale og 7 GB data)

Pris: 130 kroner om måneden.  Se aktuelle tilbud

 

#5 Telenor

Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data + musikstreaming-tjenesten Tidal i 3 måneder – herefter er prisen 79 kroner/md, normal pris 99 kroner. (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 149 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#6 Telia

Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data + mulighed for at tilkøbe Spotify for 50 kroner om måneden (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 20 GB data)

Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

Mobilabonnementer med musik, maj 2018

Tippet til, hvordan du kan spare flere hundrede kroner om måneden ved at have et mobilabonnement med musik inkluderet, er fra maj 2018. Alt efter dit nuværende mobilabonnement har vi påvist, at du kan spare flere hundrede kroner om året ved at samle mobilabonnement og musiktjeneste i stedet for at købe dem hver for sig.

I guiden herover tipper vi til mobilabonnementer med musik inkluderet hos YouSee, CBB Mobil, Telmore, Telenor, Teleselskabet 3 og Telia.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer