Parrot Bebop 2 bedste pris

Tilbud: Spar 1.200 kroner på dronen Parrot Bebop 2

Parrot Bebop 2 FPV er en rigtig god fritidsdrone til den mere erfarne droneflyver og med sommerferien bankende hårdt på døren, så skal man da ud og flyve med droner og lige nu er der store besparelser på Parrot Bebop 2.

Der findes flere gode droner på markedet, der ikke koster al verden, men som alligevel er ganske gode. En af de bedste droner, der både kombinerer gode funktioner og flyvemuligheder med god pris er Parrot Bebop 2 og den er der lige nu rigtig god pris på og man kan spare op til 1.200 kroner på den.

Herunder kan du se de tre bedste priser på Parrot Bebop 2.

 

Bedste pris på Parrot Bebop 2 

#1 Happi
Pris: 3.076 kroner. Se aktuelle tilbud

#2 Wupti
Pris: 4.136 kroner. Se aktuelle tilbud

#3 Conrad
Pris: 4.299 kroner. Se aktuelle tilbud

Se også: Gode droner til lave priser

Parrot Bebop 2 – specifikationer og funktioner

Parrot Bebop 2 vejer 499 gram, har fire propeller for præcis og kraftfuld flyvning og har batteritid på 25 minutter – batteriet er genopladeligt.

Det er ikke en drone til hvem som helst, for den kan flyve 60 kilometer i timen og den kommer fra 0-60 kilometer i timen på 14 sekunder og den kan bremse op og stå stille i luften på 4,5 sekunder. Af andre interessante detaljer kan det nævnes, at den kan komme op i en højde på 100 meter på 20 sekunder og den kan flyve i kraftig modvind.

Bebop 2 styres via en mobil eller tablet via Wi-Fi MIMO (2,4 GHz og 5 GHz) og opretholder en stabil forbindelse på op til 300 meter. Derudover sikrer forskellige systemer flyvesikkerheden: Der er nødstop af motorer, nødstop af propellerne ved kontakt, begrænsning af flyvehøjde og flyveafstand, automatisk returfunktion.

Der sidder også et 14 megapixel kamera på Bebop 2 og billeder bliver streamet live på skærmen på styreenheden. Piloten kan ændre kameraets synsvinkel digitalt med op til 180 fra mobilen eller tabletten. Videoer kan optages i fuld HD.

Se også: Prissammenligninger på droner