samsung galaxy s8 bedste kamera

Køtilbud: Den 16. juni kan du få Samsung Galaxy S8 til 1 krone

3 gør sig i disse dage klar til at genåbne 3Butikken i Glostrup Shoppingcenter den 16. juni klokken 10 med selskabets nye koncept med nyt butiksdesign og et større udvalg af tilbehør. 3 har tænkt sig at holde en større fest i forbindelse med genåbningen med musik og champagne samt ikke mindst muligheden for at få en Samsung Galaxy S8 til kun 1 krone.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos 3

Samsung Galaxy S8 til 1 krone

Der er tale om et køtilbud efter først til mølle-princippet og der er kun tre styk Samsung S8 til 1 krone, så man skal formentlig være morgenfrisk for at få fingre i S8 til kun 1 krone. Samtidig skal man også være frisk på at blive 3-kunde, da køtilbuddet kun gælder, når man samtidig opretter et 3-abonnement med Fri Tale 20 GB og seks måneders binding.

Hvis du allerede er kunde hos 3 i forvejen, kan du benytte dig af tilbuddet ved at forlænge dit abonnement med seks måneders binding ved købet.

Se også: Find bedste tilbud på telefoner hos 3

Også andre tilbud på tilbehør

Den nye 3Butik i Glostrup Shoppingcenter bliver også fejret med rabatter på produkter fra B&O, Sony og Micropod. En festlig begivenhed skal naturligvis også fejres med champagne og musik og til de tidlige kunder vil der også være morgenmad klokken 10.

Se også: De bedste smartwatch i test

 

Mere fokus på kunden og tilbehør

Butikschefen for 3Butikken i Glostrup Shoppingcenter, Rabia El-Sweissi, forklarer, at den nye butik giver flere muligheder for at præsentere al det tilbehør, som de sælger i dag. Lasse Schneider, Head of Retail hos 3, supplerer, at 3Butikkerne i fremtiden skal have stort fokus på kundeoplevelsen, hvor man kan prøve og røre produkterne inden man køber.

Samtidig understreger han, at en telebutik også skal være et sted, hvor kunderne kan få rådgivning til tilbehør, virtual reality, smartwatch og andre former for teknologier, der kredser rundt om telefonen.

Se også: Nyheder om telebranchen