mobilrabat telmore iphone galaxy s6

Gode tilbud og store rabatter på iPhones og Galaxy S6 hos Telmore

En krone sparet er en krone tjent – har man den tilgang til sagerne, så kan man nu tjene gode penge ved at købe ny mobil hos Telmore.

Telmore kører nemlig lige nu med store rabatter på en række populære telefoner og det særligt for Samsung Galaxy S6 og en række iPhones.

Priser og rabatter på Galaxy S6 og iPhones hos Telmore

  • Samsung Galaxy S6 – 4.194 kroner (rabat på 2.099 kroner)
  • iPhone 7 – 6.882 kroner (rabat på 756 kroner)
  • iPhone 6S - 5.658 kroner (rabat på 1.086 kroner)
  • iPhone 6S Plus - 6.474 kroner (rabat på 1.164 kroner)
  • iPhone SE - 4.530 kroner (rabat på 963 kroner)

Se tilbuddene hos Telmore

 

Sådan får du den store mobilrabat på Galaxy S6

Hele 2.099 kroner giver Telmore i mobilrabat, når det gælder Galaxy S6. Den store rabat får man, hvis man samtidig tegner abonnement på mobilpakken med fri tale, 40 GB data og fri musikstreaming med Telmore Musik. Mindsteprisen for Samsung Galaxy S6 med mobilabonnementet i seks måneder bliver 4.194 kroner.

Det er også muligt at købe Galaxy S6 med abonnementet med 15 timers tale, 25 GB data og Telmore Play. Så er mobilrabatten dog mindre og den samlede pris lander på 4.782 kroner. Til gengæld får man så også gratis: Telmore Musik, HBO, Cmore, MinBio, Flipp og BookMate med i købet. Se tilbuddet på Galaxy S6 hos Telmore.

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy S6

Mobilrabat på iPhone

Telmore kører også med rabatter på en række iPhones, nemlig iPhone 7, iPhone 6S, iPhone 6S plus og iPhone SE. Det er muligt at få en af disse iPhones med op til 1.242 kroner i rabat. Denne rabat på iPhones får man, når man samtidig køber Telmores abonnement med fri tale, 40 GB data og fri musikstreaming med Telmore Musik.

Ønsker man den store forkromede underholdningspakke, kan man også købe telefonerne med Telmore Play, men også her bliver mobilrabatten så mindre og den samlede mindstepris bliver en anelse højere. Se tilbuddene på iPhones hos Telmore.

Se også: Sammenlign priser på iPhones