test samsung galaxy a50

Test og bedømmelse af Samsung Galaxy A50 – super til prisen

Samsung Galaxy A50 er en af de nye telefoner, der skal konkurrere direkte med for eksempel Huaweis lite-telefoner og de nye opkomlinge fra Motorola og Nokia – og den gør det virkelig godt til prisen. Test og bedømmelse af Samsung Galaxy A50.

Samsung Galaxy A50 er måske den bedste af de mange nye mobiltelefoner, der er kommet i Samsungs nye A-serie, når man kigger på pris & kvalitet. Den har nemlig mange rigtig gode funktioner til en meget skarp pris.

Herunder finder du test og bedømmelse af Samsung Galaxy A50.

Se også: Priser på Samsung Galaxy A50

 

Samsung Galaxy A50 – test og bedømmelse

Fordele ved Galaxy A50:

Samsung Galaxy A50  har en stor og faktisk ret lækkert 6,4 tommer Super AMOLED skærm med fine farver og gode kontraster. Lysstyrken er ganske fornuftig og man kan sagtens se det, der vises på skærmen i direkte sollys.

Kameraet kan ikke matche de bedste på markedet, men generelt er det rigtig godt og tager fine billeder i de fleste omgivelser – særligt portætbilleder og selfies klarer den rigtig godt.

Brugerfladen er Android 9 med One UI oven på og det fungerer fint og hurtigt. Der er 128 GB hukommelse i telefonen samt plads til hukommelseskort med hele 1 TB. Batteriet er på 4.000 mAh og rækker fint til et par dages brug.

Bluetooth 5.0, FM-radio og jackstik er også meget rart at have med. Endelig må vi fremhæve antennekvaliteten som fremragende med sar værdi på 0,27 W/kg. Det er en af de laveste sar værdier på en mobil uanset prisklasse.

Se også: Priser på de bedste Samsung telefoner

 

Ulemper ved Samsung Galaxy A50

Det er svært være finde noget på A50, som man bliver rigtig tosset over. Lidt ulemper har den dog. For eksempel er den ikke vandtæt og den indbyggede højtaler er ikke god. Kameraet er faktisk ret godt, men i mørke halter det noget trods alt.

Video kan ikke optages i 4K. Den vejledende pris er for høj, men den reelle pris er heldigvis noget mindre.

Se også: De bedste Samsung mobiler til prisen

 

Samsung Galaxy A50 – bedste pris

Samsung Galaxy A50 har en vejledende udsalgspris fra 2.999 kroner, men kan købes fra cirka 2.200 kroner.

Se også: Den billigste Samsung mobil

 

Særlige fordele ved Samsung Galaxy A50:

+Batteri (9/10)
+Skærm (8/10)
+Samtalekvalitet (9/10)
+ Antennekvalitet (9/10)

Bedste pris – Cirka 2.200 kroner uden abonnement. Cirka 2.400 kroner med abonnement.

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Samsung

Skriv et svar