Test og bedømmelse af iPhone Xs – se bedste pris

Test og bedømmelse af iPhone Xs – den nye iPhone med skærm på 5,8 tommer kommer med minimale forbedringer i forhold til forgængeren. 

Test og bedømmelse af iPhone Xs – se bedste pris

iPhone Xs holder samme pris som sidste ås iPhone X (10), der satte nye standarder for, hvor meget man kunne tillade sig at tage for en mobil. Xs holder samme størrelse og format samt pris som sidste års X-model fra Apple, men der er dog kommet lidt nyt også. Test og bedømmelse af iPhone Xs med for og imod køb af telefonen.

iPhone Xs er den lille variant af de tre nye fra Apple med sin skærm på 5,8 tommer. Den har derudover kraftfuld processor og en høj pris. Læs vores test og bedømmelse af iPhone Xs.

Se også: Priser på iPhone Xs

 

iPhone Xs – test og bedømmelse

Fordele ved iPhone Xs:

iPhone Xs har som sin største nyhed den nye A12 Bionic processor, der er enormt kraftfuld og bruger lidt mindre batteri end A11. Det giver en meget hurtig brugerflade og lyn hurtig håndtering af selv de tungeste apps.

Designet er fint og materialerne gode i glas på front og bagside samt ramme i rustfrit stål rundt om og formatet er i det hele taget fint, hvis man er ude efter en pænt stor skærm i en mobil med håndtérbart design. Kameraet tager for det meste rigtig gode billeder og er virkelig hurtigt til at fange fokus. Der sidder et sæt stereo-højtalere på telefonen og de har god lyd.

iPhone Xs kommer med 4G med 1 Gbit/s og den kan dermed være lynhurtig på det mobile internet. Telefonen er vandafvisende ned til to meter i 30 minutter.

Se også: Den billigste iPhone Xs Max

 

Ulemper ved iPhone Xs

iPhone Xs er nærmest en tro kopi af iPhone X fra sidste år. Der er faktisk kommet lidt hardware-forringelser til. For eksempel er batteriet ikke lige så kraftigt som batteriet i sidste års iPhone X. Der følger heller ikke jackstick-adapter med i æsken, og heller ikke en lynoplader.

Batteritiden er lige en anelse bedre end på sidste års X (10), men det er i en grad, så det næsten er ubetydeligt.

Brugerfladen er lidt rodet at finde rundt i med forskellige måder at swipe og navigere rundt i brugerfladen på og forskellige steder man skal swipe på skærmen for at aktivere funktioner og muligheder.

Værst af alt er dog den dårlige antenne, der giver dårlig samtalekvalitet og påvirker batterilevetiden negativt.

Se også: Find billig iPhone Xs

 

iPhone Xs – bedste pris

iPhone Xs  har en vejledende pris fra 8.899 kroner, men det er muligt at finde den med abonnement i seks måneder til en pris fra cirka 8.700 kroner. Sammenlign priser på iPhone Xs.

 

Særlige fordele ved iPhone Xs Max:

+Skærm (8/10)
+Hastighed i brugerflade (10/10)
+ Kamera (9/10)

Bedste pris – Cirka 8.700 kroner med abonnement i seks måneder: Bedste pris på iPhone Xs.
Samlet bedømmelse af iPhone Xs

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple