Test og bedømmelse af iPhone 11 Pro Max – se også pris

iPhone 11 Pro Max har tilpas store forbedringer sammenlignet med forgængeren til, at en opgradering kan forsvares. Se test og bedømmelse af iPhone 11 Pro Max.

Test og bedømmelse af iPhone 11 Pro Max – se også pris

Test og bedømmelse af iPhone 11 Pro Max – prisen er stadig alt for høj, men i modsætning til tidligere er den ikke længere vanvittigt alt for høj, for den er nemlig blevet forbedret på et par væsentlige punkter. Test og bedømmelse af iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 Pro Max er den klart bedste iPhone nogensinde – bestemt ikke den bedste mobil nogensinde, men set med iPhone-briller har Apple er den bedst til dato: Fantastisk skærm, kraftfuld processor, god batteritid, super godt kamera.

Men den døjer stadig med ringe antennekvalitet og de bivirkninger der kommer af det og man skal stadig finde alt for mange penge frem for at fåt fat på den. Læs vores test og bedømmelse af iPhone 11 Pro Max.

Se også: Priser på iPhone 11 Pro Max

 

iPhone 11 Pro Max – test og bedømmelse

Fordele ved iPhone 11 Pro Max:

iPhone 11 Pro Max har en skærm, der er helt på niveau med den hidtil bedste skærm på en mobil, nemlig den der sidder på Galaxy Note 10+. Opløsningen er ikke helt samme 2K-kvalitet som på Note 10+, men den har andre skærmteknologier der opvejer og farver, skarphed og lysstyrke sidder i skabet – og størrelsen gør den skøn at se film på, at læse på, at game på og så videre.

Designet på telefonen minder meget om designet på forgængeren, men på bagsiden er der sket ændringer – kameraet består af tre optikker og det giver designændringer. Men ikke til det gode – faktisk ser der ikke pænt ud, nærmere klodset og grimt.

Processoren i 11 Pro Max er den nye A13 Bionic, som Apple selv producerer og den er ganske enkelt utrolig kraftfuld. Den sætter alle andre telefoner til vægs i benchmark-test og i praktisk brug af mobilen opleves alt som urolig hurtigt – apps åbnes hurtigt, funktioner aktiveres på et split sekund og selv de tungeste spil afvikles naturligvis helt uden problemer.

Batteriet er på næsten 4.000 mAh – mere end 800 mAh kraftigere end på forgængeren, hvilket er en stor forbedring. Og batteritiden er rigtig god, selvom dårlig antennekvalitet påvirker den negativt. Plus for at der nu endelig også er lynoplader med i æsken.

Kameraet er virkelig godt og tager for det meste rigtig gode billede med fin skarphed og gode farver. En natfunktion er kommet til til at forbedre billeder i mørke uden brug af fotolys. Lyden i højtalerne er god med Dolby Atmos. Generelt er iPhone 11 Pro Max den bedste iPhone lige nu, når man ikke skeler til prisen, men den har stadig lidt vej op til de bedste mobiltelefoner på markedet, særligt når man skeler til prisen.

Har du en XS Max og er træt af batteritiden, så er det lige ved at alene batteriforbedringen på Pro Max kan forsvare en opgradering. Sammen med de øvrige mindre opgradering er den grundlæggende værd at opdatere til, også selvom du fik ny iPhone sidste år.

Se også: Den billigste 11 Pro Max

 

Ulemper ved iPhone 11 Pro Max

Går man efter 11 Pro Max, kan man næsten ikke tillade sig at klage over størrelsen – den er stor og det skal man være opmærksom på. Brugerfladen meget hurtig, men den er nu stadig lidt svært tilgængelig for mange i starten, da man kan navigere rundt i den på mange forskellige måder.

Apple har intet gjort for at forbedre antennekvaliteten  – den er stadig blandt de ringeste overhovedet i en mobil. Forvent dårlig forbindelse på steder, hvor mobildækningen ikke er så god. Den mindste version kommer med 64 GB hukommelse og de får meget hurtigt ben at gå på og man føler sig nærmest presset til at købe den næsten 11.000 kroner dyre version med 256 GB hukommelse.

Der følger ikke jackstik-adapter med i æsken og der er ingen FM-radio – lidt i småtingsafdelingen i dag, men det kan irritere nogen.

Prisen fra 9.799 kroner for den mindste udgave er alt for høj – selvom 11 Pro Max er betydeligt forbedret i forhold til forgængeren.

Se også: Find billig iPhone 11 Pro Max

 

iPhone 11 Pro Max – bedste pris

iPhone 11 Pro Max er den dyreste mobil på markedet med en vejledende pris på 9.799 og med abonnement i seks måneder kan man få den fra cirka 9.600 kroner. Den største model med 512 GB hukommelse har en vejledende pris på 12.999 kroner.

 

Særlige fordele ved iPhone 11 Pro Max:

+ Skærm (10/10)
+ Hastighed i brugerflade (10/10)
+ Kamera (9/10)
+ Spiloplevelse (10/10)

Bedste pris – Cirka 9.600 kroner med abonnement i seks måneder
Samlet bedømmelse af iPhone 11 Pro Max

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple