motorola one vision test

For og imod Motorola One Vision – test og bedømmelse

Motorola One Vision kan meget vel blive en af årets store overraskelser – den har i hvert fald det, der skal til både på specifikationer og funktioner samt prisen og så er Motorola begyndt at komme ind hos teleselskaberne. Test og bedømmelse af Motorola One Vision.

Herunder finder du test og bedømmelse af Motorola One Vision.

Se også: Priser på Motorola One Vision

 

Motorola One Vision – test og bedømmelse

Fordele ved Motorola One Vision

Motorola One Vision har en pris fra 2.300 kroner men både ligner og opfører sig som en mobil, der burde koste mindst det dobbelte. Den er bygget i glas på front og bagside – dog kun beskyttet af Gorilla Glass 3. Det er derfor smart nok at bfuge det silikone-cover, der følger med i æsken.  Telefonen er ikke vandtæt men dog stænktæt.

Skærmen er på 6,3 tommer med fuld HD+ opløsning og man får en skærm med gode farver og fin skarphed. Formatet er 19:9 og der er et lille hul i skærmen øverst til venstre til selfie kameraet. Det er en Exynos-processor og 4 GB RAM, der sidder i telefonen til at drive Android  – det er i øvrigt Android One, hvilket betyder et Android skåret helt ind til benet og er helt som Google har tiltænkt styresystemet. Brugerfladen er hurtig at navigere rundt i og apps og spil åbner fint.

Batteriet er på 3.500 mAh, hvilket er hæderligt nok for en mobil med skærm over 6 tommer. Batteriet holder fint til en dags brug og lidt til. Der følger en lynoplader med i æsken.

Kameraet i en mobil til 2.300 kan man ikke stille de helt store krav til – men det er et imponerende kamera, der sidder i One Vision. Det er et dual kamera med 48 + 5 megapixel. Det på 48 megapixel er faktisk bygget op af 4 x 12 megapixelkameraer hvilket betyder, at det kan tage meget lys ind. Vores test af kameraet i One Vision viser faktisk fremragende billeder og i mørke tager det stort set lige så gode billeder som Huawei P30 Pro, der lige nu er markedets bedste kameramobil sammen med Samsung Galaxy S10+.

Antennekvaliteten er rigtig god med sar-værdi på 0,337 W/kg. Det betyder ikke blot god forbindelse til netværket, men også at telefonen ikke skal bruge så meget krudt på at fange mobilsignalet og derved ikke har behov for så kraftig ydeevne og bruger også mindre batteri.

Af lavpraktiske ting kan nævnes, at der er plads til hukommelseskort og der er  FM-radio.

Se også: Priser på de bedste Motorola telefoner

 

Ulemper ved Motorola One Vision

Motorola One Vision klarer sig grundlæggende godt i faktisk alle kategorier. Den er dog ikke decideret vandtæt og opladeren kunne godt være lidt kraftigere. Derudover kunne det have været rart med ultravidvinkel-funktion til kameraet.

Se også: De bedste Motorola mobiler til prisen

 

 

Motorola One Vision – bedste pris

Motorola One Vision har en vejledende pris på 2.300 kroner uden abonnement, men kan købes fra cirka 2.000 kroner.

Se også: Den billigste Motorola mobil

 

Særlige fordele ved Motorola One Vision
+Brugervenlighed (9/10)
+Skærm (8/10)
+Kamera (8/10)
+ Design (8(/10)

Bedste pris – Cirka 2.300 kroner

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Motorola