Test og bedømmelse af iPhone Xs Max – se også pris

Test og bedømmelse af iPhone Xs Max – den nye topmodel fra Apple har en vanvittig pris, men den er faktisk Apple bedste mobil nogensinde.

Test og bedømmelse af iPhone Xs Max – se også pris

iPhone Xs Max har en grotesk høj pris, men den kommer med ting og sager, som ingen andre telefoner kan diske op med lige nu. Test og bedømmelse af iPhone Xs Max med for og imod køb af telefonen.

iPhone Xs Max er på mange måder en forbløffende mobil: Kæmpe skærm, markedets absolut mest kraftfulde processor og en grotesk pris. Læs vores test og bedømmelse af iPhone Xs Max.

Se også: Priser på iPhone Xs Max

 

iPhone Xs Max – test og bedømmelse

Fordele ved iPhone Xs Max:

iPhone Xs Max har en stor flot og skarp skærm på 6,5 tommer og samtidig er selve formatet på telefonen fornuftigt.  Nyt design, der skiller sig ud fra tidligere iPhones og andre telefoner på markedet.

Processoren i Xs Max er den nye A12 Bionic, som Apple selv producerer og den er ganske enkelt utrolig kraftfuld. Den sætter ikke kun andre telefoner til vægs i benchmark-test – også i praksis er den forrygende hurtig og giver en brugerflade, hvor man bare suser af sted uanset hvor apps og spil, den skal håndtere på samme tid.

Kameraet er grundlæggende godt og tager for det meste rigtig gode billede med fin skarphed og gode farver. Der sidder to højtalere på telefonen og de sidder placeret, så man ikke dækker for dem, når man spiller med telefonen i liggende tilstand – og lyden er virkelig god.

Se også: Den billigste iPhone Xs Max

 

Ulemper ved iPhone Xs Max

Den er da stor, på størrelse med iPhone 8 Plus og kommer man fra en lille iPhone 8 eller 7, så vil den virke meget stor. Brugerfladen er stadig halv rodet som på iOS 11 og det er forvirrende, hvordan man navigerer rundt i telefonen og bruger den.

Batteritiden er middelmådig, og der følger ikke lynoplader med i æsken – og der følger heller ikke jackstik-adapter med mere. iPhone Xs Max har svag antenne og dårligere forbindelse end mange andre telefoner.

Som nævnt på positivsiden er kameraet grundlæggende godt, men jeg havde sat næsen op efter noget ekstraordinært på en mobil til denne pris.

Prisen fra 9.799 kroner for den mindste udgave er grotesk høj.

Se også: Find billig iPhone Xs Max

 

iPhone Xs Max – bedste pris

iPhone Xs Max er den dyreste mobil på markedet med en startpris på 9.799 og den største model med 512 GB hukommelse koster svimlende 12.999 kroner. Sammenlign priser på iPhone Xs Max.

 

Særlige fordele ved iPhone Xs Max:

+Skærm (10/10)
+Hastighed i brugerflade (10/10)
+ Kamera (9/10)
+ Spiloplevelse (10/10)

Bedste pris – Cirka 9.537 kroner med abonnement i seks måneder
Samlet bedømmelse af iPhone Xs Max

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple