Test af Razer Hammerhead Wireless (2021)

Razer Hammerhead trådløse earbuds forener fornuftig lydkvalitet med skøn komfort og iøjnefaldende LED-lys. Test af Razer Hammerhead Wireless EarBuds (2021).

Test af Razer Hammerhead Wireless (2021)

Der findes utallige trådløse earbuds på markedet, som prismæssigt spænder bredt. Er du i færd med at finde et nyt sæt trådløse in-ear, så er der stor risiko for, at det hurtigt bliver uoverskueligt. Ikke mindst fordi mange af dem ligner hinanden. Og netop det bringer os hen til det sæt vi i dag skal teste, for de ligner bestemt ikke noget, der er på markedet lige nu. Velkommen til vores test af Razer Hammerhead Wireless Earbuds (2021).

Hvad er Razer Hammerhead Wireless Earbuds (2021), udover et virkelig langt navn for et sæt hovedtelefoner? Der er her tale om et sæt trådløse in-ear hovedtelefoner, der med en vejledende pris på 1.099 kroner lander i den mellemklassen. Razer Hammerhead Wireless Earbuds er en ny forbedret udgave med bedre lyd, aktiv støjreduktion, 26 timers batteritid, helt ned til 60 ms forsinkelse. Og når det er Razer, der står bag, så er der selvfølgelig også indbygget LED-lys i hver hovedtelefon. Hvordan sidder de nye Hammerhead Earbuds i ørerne, hvordan lyder de og ser det fedt ud med LED-lys? Alt det og mere får du svar på her i denne anmeldelse af Razer Hammerhead Wireless Earbuds (2021).

Læs også: De 10 bedste trådløse in-ear hovedtelefoner i 2021

Razer Hammerhead Wireless test – fordele og ulemper

Fordele:

  • Vildt design og rigtig god pasform
  • Lav forsinkelse i Gaming Mode
  • Effektiv støjreduktion
  • Udmærket batteritid
  • Veludført app

Ulemper:

  • Skuffende transparent lyd/ambient sound
  • Lydkvaliteten matcher ikke helt prisen
  • Touch-knapper driller
  • RGB-lys kræver separat app
  • ANC driller i vind

Se også: De ti bedste in-ear trådløse hovedtelefoner

Razer Hammerhead True Wireless
Razer Hammerhead True Wireless har god pasform.

Design og komfort

Razer Hammerhead Wireless Earbuds ligner ikke alle de andre in-ear hovedtelefoner på markedet, hvilket mest skyldes deres blinkende LED-lys. Gemmer de sig i etuiet, så er de dog svære af spotte blandt de andre earbuds vi har liggende på redaktionen.

Etuiet er rimeligt tyndt og har en tilpas lille størrelse til, at man let kan have det i en bukselomme. Det virker udmærket bygget, men den tynde plastik giver ikke den mest luksuriøse følelse.

Selve hovedtelefonerne virker derimod både velbyggede og mere solide. De har en lille pind, ala AirPods, som gør det lettere at tage dem i og ud af ørerne. Når det kommer til pasform og komfort, så er jeg meget imponeret over Razer Hammerhead Wireless Earbuds, som er helt oppe blandt de bedste i denne kategori. De er samtidig meget lette at få til at sidde ordentligt, og når de sidder der, så bliver de siddende.

Se også: Test af hovedtelefoner

Razer Hammerhead True Wireless
Og de har LED-lys!

Lyden i Hammerhead Wireless Earbuds

Når det kommer til in-ear hovedtelefoner, så er det pasformen og praktikalitet blandt de vigtigste ting. Men vi kommer ikke uden om, at lyden også er vigtig. Og når det kommer til lyden i earbuds, så er det sket en ret vild udvikling, hvor man kan få utroligt velspillende hovedtelefoner til langt under 1.000 kroner. Se bare Nothing Ear 1 til 899 kroner og Jabra Elite 3 til 649 kroner. Nu hvor Razer Hammerhead Wireless Earbuds er en del dyrere end disse, så havde jeg også ret store forventninger til dem, inden jeg gik i gang med denne test. Dog må jeg indrømme, at jeg blev en anelse skuffet.

Det er ikke fordi de lyder dårligt. Slet ikke. Men de er bare heller ikke på det niveau de burde være til en pris, hvor man også finder OnePlus Buds Pro og Samsung Galaxy Buds Pro, som begge lyder utroligt godt. Der er masser af bas i Hammerheads, men jeg mangler detaljerne i de høje toner, klarhed og et større lydbillede. Så Razer Hammerhead Wireless Earbuds (2021) spiller udmærket, men de er ikke på højde med andre i prisklassen.

Læs også: De bedste spilcontrollere til mobilen

Razer Hammerhead True Wireless
Razer Hammerheads lyder udmærket, men er ikke med blandt de bedste.

Masser af funktioner

Der er masser af funktioner gemt i Hammerhead Wireless og en god app til at styre dem med. Det var også her jeg troede, at man kunne styre RGB-lysene (eller bare slukke for dem), men det kræver altså en helt andet app, hvilket virker lidt fjollet. Razer Hammerhead Wireless har aktiv støjreduktion, transparent lyd (ambient sound), touch-knapper og en Gaming Mode med ekstra lav forsinkelse.

Deres ANC virker ganske fornuftigt, men er ikke dog ikke den bedste jeg har prøvet. I kombination med deres passive støjreduktion, så giver det dog et fint resultat. Aktiverer man ambient sound, så kan man høre omgivelserne, gennem hovedtelefoner udvendige mikrofoner. Funktionen giver lidt af den ønskede effekt i Razer Hammerhead Wireless Earbuds, men den hører til i den ringere ende af de mange hovedtelefoner jeg efterhånden har haft til test. I de fleste tilfælde, så ville jeg ende med at tage dem ud af ørerne i stedet. Er det en god transparent lyd man er efter, så er det Sony WF-1000XM4 eller AirPods Max.

Hver Hammerhead-hovedtelefon har et lille touchpanel indbygget, hvor man kan styre forskellige ting. Man kan i appen indstille hvad et, to, tre eller flere tryk skal gøre. Det er skønt med så store tilpasningsmuligheder, men det er bare irriterende, at man kun halvdelen af gangene får knapperne til at virke.

Til dig der gamer på mobilen, så er Gaming Mode en genial tilføjelse, som passer perfekt ind i et Razer produkt. Det bringer forsinkelsen ned på et mere fornuftigt niveau (60 ms), så længe forbindelse mellem telefon og earbuds er tiltrækkelig god.

Se også: De bedste mobiltelefoner til gaming

Razer Hammerhead Wireless Earbuds 2021
Appen til Razer Hammerhead Wireless Earbuds 2021 er rigtig god.

Batteritiden er fornuftig

Batteritiden i de såkaldte TWS-hovedtelefoner svinger mellem 3 og 7 timer, og her finder vi Hammerhead Earbuds et sted i midten. Man kan opnå en batteritid i omegnen af 6,5 timer, dog med ANC og RGB-lys slået fra. Aktiverer man hele baduljen, så falder batteritiden til omkring 4 timer, hvor lysene æder hvad der svarer til cirka 30 minutters strøm.

Kombineret med etuiet med indbygget batteri, så kan man få helt op til 32,5 timers batteritid i Razer Hammerhead Wireless Earbuds. De kan oplades med USB-C og desværre ikke Qi trådløs opladning, hvilket de burde tilbyde i denne prisklasse.

Razer Hammerhead True Wireless
Er Razer Hammerhead True Wireless gode? Ja, men de er for dyre.

Pris og konklusion på Razer Hammerhead Wireless Earbuds

Vejledende koster Razer Hammerhead Wireless Earbuds 1.099 kroner, men den billigste pris jeg kan opstøve er 1.400 kroner. Man får i dag meget “TWS hovedtelefon” for 1.400 kroner. Er de nye Hammerheads pengene værd?

Razers nye hovedtelefoner er flotte, velbyggede, sidder godt i ørerne (og de lyser med forskellige farver lys!). Lyden er udmærket, hvilket er det samme man kan sige om ANC’en, og så er jeg vild med appen. Samlet set er Razer Hammerhead Wireless Earbuds (2021) et udmærket sæt in-ear trådløse hovedtelefoner, men prisen er for høj, når man ved hvad konkurrenterne har at tilbyde. Styring på touchpanelerne kan drille, og det kan hurtigt blive en daglig irritation. De er gode til gaming, men skulle jeg købe in-ear til gaming, så ville jeg i stedet gå efter EPOS GTW 270 Hybrid.

Razer Hammerhead Wireless Earbuds lander i test på 6 ud 10.

Alternativer

De bedste priser på Jabra Elite 75t TWS

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
733,-
733,-
Power
Mindstepris
1.090,-
1.090,-
Av-Cables
Mindstepris
1.149,-
1.149,-

Jabra Elite 75t TWS udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 866,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Jabra Elite 75t TWS

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »

De bedste priser på Samsung Galaxy Buds Pro

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Soldfy
Mindstepris
1.041,-
1.041,-
eBookReader
Mindstepris
1.049,-
1.049,-
Befro
Mindstepris
1.079,-
1.079,-

Samsung Galaxy Buds Pro udbydes af 28 udbydere. Du kan spare op til 1.239,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Buds Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 28 webshops »

De bedste priser på Apple AirPods Pro

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
1.502,-
1.502,-
Euronics
Mindstepris
1.548,-
1.548,-
Befro
Mindstepris
1.549,-
1.549,-

Apple AirPods Pro udbydes af 26 udbydere. Du kan spare op til 697,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple AirPods Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 26 webshops »