ferie billig roaming

Telmore endelig klar med tillægspakker til data uden for EU

Den 1. juli 2019 ændrer Telmore priserne på deres mobilabonnementer. Prisstigningerne kan variere fra abonnement til abonnement, men cirka 10 kroner skal man forvente at skulle betale ekstra fra og med 1. juli. Men der kommer også positive nyheder fra Telmores kant – det vil nemlig muligt at tilkøbe datapakker til brug i udvalgte lande uden for EU – det har hidtil ikke været muligt hos Telmore.

 

Køb data til lande uden for EU

Telmore opdaterer nemlig tillægsvilkårene for deres mobilabonnementer, hvilket betyder, at man snart kan købe en fast mængde data i udvalgte lande uden for EU og EØS. Når man har købt datapakken til det land, man ønsker at rejse hen og være online, så man modtager en sms ved ankomst til det pågældende land, som du skal besvare for at tilkøbe datapakken. Telmore gør opmærksom på, at man skal være tilmeldt ’Data i udlandet’ for at gøre brug af muligheden.

Du kan se om du er tilmeldt på Mit Telmore under ’Services’. De lande, kan man tilkøbe den ekstra data til, er Australien, Færøerne, New Zealand, Thailand, Tyrkiet, USA, Kina, Malaysia, Hong Kong, Singapore, Canada og Japan og prisen er 129 kroner for 1 GB data – og denne data skal bruges inden for 30 dage fra købstidspunktet.

Det er muligt at købe flere datapakker af gangen og man betaler kun for de datapakker, man faktisk bruger. Hvis man for eksempel bestiller tre datapakker, altså 3 GB data, men du bruger ikke mere end 2 GB i alt, betaler man kun for de 2 GB. Du kan læse mere om Telmore World Data her.

Se også: Find billige mobilabonnementer med roaming

 

 

Skift senest den 17. juni

Derudover er der også andre ændringer for Telmores mobilkunder. Telmore har nemlig opdateret de generelle abonnementvilkår. Fremover vil man ikke modtage en kvittering på ens månedlige abonnementsbetaling via e-mail. Man modtager dog fortsat en kvittering ved betaling af forbrug udover ens abonnement.

Hvis disse ændringer i ens abonnementvilkår betyder, at man vil skifte eller opsige sit abonnement, inden ændringen træder i kraft den 1. juli 2019, kan man se ens muligheder på Mit Telmore og det er muligt at komme ud af aftalen kvit og frit senest den 17. juni 2019.

Se også: Find priser på datapakker

Skriv et svar