Telmore tilbud: 6 timers Tale & 10 GB Data til 99 kroner

Telmore kører lige nu med tilbud på 6 timers Tale, 10 GB Data og fri SMS/mms til 99 kroner om måneden - Vi ser nærmere på prisen, fordele og ulemper ved Telmores tilbud.

Telmore tilbud: 6 timers Tale & 10 GB Data til 99 kroner

Telmore var én gang klassens frække dreng og ruskede godt op i telebranchen – men det er ved at være nogle år tilbage. I dag er Telmore blandt de helt store, men de formår alligevel stadig at sætte dagsordenen, hvilket vi senest så med Telmore Playet mobilabonnement, der udover Fri Tale, 5 GB Data og Fri SMS/mms også tilbyder et hav af underholdningstjenester.

Nu har Telmore imidlertid valgt at kombinere innovation (Telmore Play) med de gode gamle dyder. Introduktionen af en mobilpakke med 6 timer Tale, 10 GB Data og Fri SMS/mms til 99 kroner /md. bringer Telmore absolut tilbage i ringen blandt de billigste og bedste mobilselskaber i DanmarkVi ser nærmere på priser, fordele og ulemper ved Telmores tilbud.

 

Se aktuelle tilbud hos Telmore.

Se også: Sammenlign priser på alle danske mobilabonnementer.

Netværket er fordelen og ulempen ved Telmores tilbud

Telmore bruger TDC’s 3G og 4G netværk. På papiret har TDC landets bedste netværk og mobilnet, men på 4G er TDC/Telmore imidlertid kraftigt udfordret af Telia, Telenor og Mobilselskabet 3, som i disse dage satser stort på 4G udbygningen i Danmark.

Telmore har sandsynligvis stadig landets bedste 3G netværk, men det er altid en rigtig god idé, at spørge dine naboer i hvilken grad de er tilfredse med deres netværk – Hvis de er tilfredse med TDCs 3G netværk, så kan Telmore´s tilbud være meget attraktivt for dig (6 timer Tale, 10 GB Data og Fri SMS/mms tilbydes kun med 3G).

Bemærk også: Har du en smartphone, som understøtter 4G, så vil du med dette tilbud fra Telmore aldrig opnå den fulde og hurtigste internetforbindelse på mobilen (tilbuddet inkluderer kun 3G).

 

Se også: Fordele & ulemper ved aktuelle mobilpakker fra andre teleselskaber

 

Prisen er god, men du får meget andet for under 100 kroner

6 timer Tale, 10 GB Data og Fri SMS/mms ved Telmore koster kun 99 kroner pr. måned. En særdeles god pris – særligt hvis du bruger meget mobildata – men sammenlignet med aktuelle tilbud fra en række andre lavpris-selskaber som f.eks; Oister, Bibob, CBB, Call me og Fullrate er prisen ved Telmores tilbud ikke nødvendigvis den bedste for dig – Dit faktiske mobilforbrug er afgørende for hvilket tilbud, der er bedst for dig!

 

Gode Tips ang. Telmore tilbud

  • Et grundlæggende godt tip er, at du undersøger dit mobilforbrug ved at gennemgå dine mobilregninger gennem de sidste 6-12 måneder og så skal du vælge et mobilabonnement med indhold af tale, data og sms/mms, der er lige en anelse højere end dit forbrug. Så er du næsten sikker på at få en mobilpakke til den bedste pris og som passer til dit forbrug inkl. buffer.
  • Telmore yder mobilrabat på et stort udvalg af mobiltelefoner. Det kan godt være, at Telmore ikke er billigst ift. til dit faktiske mobilforbrug, men med gode rabatter på fremtidige mobiltelefoner, kan det hurtigt vise sig, at den samlede pris på mobilforbrug og nye telefoner alligevel er billigst ved Telmore.
  • Telmores tilbud kan være bedst for dig hvis dit mobilforbrug ligger tæt på 6 timer Tale, 10 GB Data og Fri SMS/mms og særligt godt hvis du køber 3G baserede mobiltelefoner hyppigere end hver 18. måned – Derved kan din samlede pris på mobilforbrug og telefoner blive meget lav.

 

Se også: Sammenlign aktuelle priser på populære mobiltelefoner

Sidste opdatering af historien

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. Nicolas Fredriksen kunne ikke lade sagen ligge. 28/11/2014 blev sagen bragt videre med historien om TDC Mobil gør konkurrenterne meget billigere – Historien bringes videre her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.