Telmore Play – Nu også med Netflix

Telmore Play med Netflix samt flere andre populære streamingtjenester gør, at du praktisk talt får gratis mobiltelefoni. Se her, hvor meget du sparer.

Telmore Play – Nu også med Netflix

Telmore Play inkluderer fremover Netflix og med flere andre populære streamingtjenester inkluderet får du praktisk talt gratis mobilabonnement hos Telmore. Guide til de nyeste mobilabonnementer med Netflix hos Telmore.

Med Netflix inkluderet i abonnementet er Telmore Play med ét blevet endnu mere underholdende. Telmore tilbyder i forvejen HBO Nordic, Viaplay Film og Serier, TV2 Play Basis, Bookmate og Telmore Musik med Play-abonnementerne. Efter tilføjelsen af Netflix kan der pludseligt være mange penge at spare på hele husstandens online underholdning, hvis du vælger et Telmore Play-abonnement.

 

Familier får dækket streamingbehov med Telmore Play med Netflix

Med tilføjelsen af Netflix virker det selvsagt uundgåeligt, at priserne ikke også reguleres på Telmores mobilabonnementer. I dette tilfælde betyder det en stigning i den månedlige pris, men det til trods viser et simpelt regnestykke, at du stadig har en god sum penge at spare på Telmore Play med Netflix.

Tager vi det billigste abonnement, så koster det 299 kroner om måneden. Abonnementet inkluderer Netflix, HBO Nordic og TV2 Play Basis, som tilsammen koster 277 kroner om måneden. Det betyder altså, at du betaler 22 kroner om måneden for dit mobilabonnement, hvor du får fri tale, fri sms/mms og 50 GB data, hvoraf 19 GB kan bruges i EU. På den måde er Telmore Play med ét blevet det absolut billigste mobilabonnement på markedet.

”Med Netflix på menukortet er Telmore blevet Danmarks mest relevante servitør af film, serier, og dokumentarer. Udover HBO, ViaPlay og Netflix, serverer Telmore også TV2 Play og e-bog-tjenester m.m. Telmore Play er blevet en attraktiv buffet, som hele familien frit kan dele – Ét Telmore Play abonnement i husstanden og hele familiens streamingbehov vil være dækket ind. Med dagens Telmore Play tjenester er taletid, mobildata og roaming i EU blevet næsten gratis for rigtig mange danskere som i forvejen abonnerer på to eller flere af de inkluderede streamingtjenester eller konkurrerende alternativer til disse”, forklarer Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

Igen skal jeg understrege, at der i dette regnestykke er tale om det billigste af de tre abonnementer, hvor Netflix er inkluderet. Hvis du også betaler for Viaplay, lydbogstjenesten Bookmate, eller Telmore Musik, så ser regnestykket selvsagt anderledes ud. Her er der dog en endnu bedre handel at gøre.

Nedenfor har vi listet samtlige mobilabonnementer, der inkluderer Netflix hos Telmore. Her kan du også se, hvad du reelt kommer til at betale for dit mobilabonnement, så snart streamingtjenesternes pris er fratrukket.

Se også: Telmore Play abonnementer med Netflix

Telmore Play med Netflix

Inkluderede tjenester: TV2 Play Basis, HBO Nordic, Netflix

 • Tjenesternes samlede pris: 277 kroner om måneden
 • Fri tale, fri sms/mms og 50 GB data – heraf 19 i EU
 • Oprettelse: 0,-
 • Ingen binding
 • Mobilabonnementets pris: 22 kroner om måneden
 • Samlet pris: 299 kroner om måneden

Inkluderede tjenester: TV2 Play Basis, HBO Nordic, Viaplay, Netflix

 • Tjenesternes samlede pris: 376 kroner om måneden
 • Fri tale, fri sms/mms og 60 GB data – heraf 22 i EU
 • Oprettelse: 0,-
 • Ingen binding
 • Mobilabonnementets pris: -27 kroner om måneden
 • Samlet pris: 349 kroner om måneden

Inkluderede tjenester: Telmore Musik, Bookmate, TV2 Play Basis, HBO Nordic, Viaplay, Netflix

 • Tjenesternes pris: 505 kroner om måneden
 • Fri tale, fri sms/mms og fri data – heraf 31 GB i EU
 • Oprettelse: 0,-
 • Ingen binding
 • Mobilabonnementets pris: -106 kroner om måneden
 • Samlet pris: 399 kroner om måneden

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Telmore giver gratis mobilabonnement

Som du nok har bemærket, så er prisen på mobilabonnementet i to af Telmore Play-pakkerner negative. Det betyder simpelthen, at den normale pris for de inkluderede tjenester i sig selv er dyrere end abonnementet. I det ene tilfælde er de samlede tjenester 27 kroner dyrere om måneden end abonnementets pris.

I det andet tilfælde er tjenesterne i sig selv 106 kroner dyrere om måneden, end hvis du får dem igennem Telmore Play.

I det store hele betyder det, at du i begge tilfælde får et super mobilabonnement med masser af inkluderet forbrug, foræret – og så endda billigere, end hvis du købte streamingtjenesterne separat.

Som teleanalytiker Nicolas Fredriksen forklarer: ”Med Netflix i butikken er Telmore Play primært blevet en buffet af underholdning og sekundært et traditionelt mobilabonnement med taletid, data og roaming. De har gjort sig 100 procent afhængige af tredjepartsindhold og nulstillet værdien af sine egne primære tjenester, mobiltelefoni og mobilt internet.”

Se også: Mobilabonnement med Netflix

Sidste tilføjelse til sagen

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. Steen Jørgensen kunne ikke slippe historien. Allerede d. 12/5/2020 bragte vi nyt i sagen med sagen; Sparetips: Bedste priser på de nyeste premium-telefoner – Det videre forløb i sagen finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her..