Telmore Play

Telmore: Her er vores våde drøm for Telmore Play

Telmore har en drøm for Telmore Play – en våd drøm. Og den omhandler ikke noget lummert som at tilføje porno som en del af den brede vifte af underholdning, som Telmore Play tilbyder kunderne.

Telmores våde drøm handler heller ikke om nye smarte teknologier som virtual reality (“vi skal tilbyde tjenester, der er modne og fungerer, ikke nye tjenester der er på vej frem”.

Se også: Disse tjenester er med i Telmore Play

Telmores våde drøm for Telmore Play – ét fælles login!

Telmores våde drøm handler derimod om noget ganske lavpraktisk, som vil betyde meget for brugervenligheden, når det gælder Telmore Play og som formentlig også vil reducere behovet for kundeservice en del. Og det er også en drøm, som flere af de Telmore Play-brugere, vi selv har talt med, efterlyser.

Jens Grønlund Nielsen, topchef i Telmore, forklarer:

“Vores våde drøm er et login til det hele i Telmore Play. Det er et monsterprojekt, men noget vi kigger på hele tiden”, lyder det altså fra Jens Nielsen.

At det ikke er muligt i dag  med ét fælles login til alle de tjenester, der er er i Telmore Play, skyldes, at det teknisk set er et stort projekt, når der er så mange udbydere involveret, forklarer Jens Nielsen.

Se også: Telmore: Sådan vil vi skabe den ultimative kundeoplevelse

Også et spørgsmål om sikkerheden

Han forklarer, at Telmore godt kan bygge noget, der er simpelt, men de andre tjenester skal også understøtte dette. Samtidig er der også problematikker omkring sikkerheden med ét fælles login til hele 13 forskellige tjenester, påpeger Jens Nielsen.

Telmore arbejder som sagt hele tiden på at skabe ét fælles login til Telmore Plays inkluderede tjenester, men det står altså meget uklart, hvornår det bliver en realitet.

  • Michael F

    Lige gyldigt – det gør ingen forskel – få hellere lavet understøttelse til alle platforme. Det er sgu da for dårligt man ikke kan bruge play med windows mobiler, og telmore musik virker ikke med eks. bluesound, chromecast og squeezebox.