ferie billig roaming

Telmore klar med ny roaming pakke til udlandet med fri tale og sms + ekstra data

Sommerferien nærmer sig og deres sættes hårdt ind med billige roaming-pakker, så man kan bruge løs af sin mobil i udlandet. Nu spiller Telmore sig selv på banen med et nyt og bedre tilbud end de tidligere havde.

Det sker, da kunderne i følge Telmore længe har efterspurgt et selvstændigt mobilabonnement med data, tale og sms/mms til brug i udlandet og nu kommer Telmore så med et mobilabonnement med masser af tale og fri sms/mms samt 1 GB data i hele EU,Norge, Island, Lichtenstein og Schweiz.

Se også: Mobilabonnementer med billig roaming inkluderet

1 GB data til brug i udlandet

Selve pakken inkluderer ellers 15 timers tale og 20 GB data til brug i Danmark.

I udlandet, altså EU og de ekstra føromtalte lande, kan man tale løs op til 15 timer om måneden og sende alle de sms’er og mms’er man vil, mens data forbruget dog er begrænset til 1 GB om måneden uden for de danske grænser.

Se også: Teleselskaber der tilbyder billig roaming i udlandet

 

Pris for billig roaming i udlandet hos Telmore

Tidligere kunne man købe 100 MB data for 29 kroner til brug i udlandet som tillæg til det mobilabonnement, man abonnerede på hos Telmore. Det nye mobilabonnement koster 149 kroner om måneden.

”Hos Telmore forsøger vi løbende at tilpasse vores produkter efter vores kunders ønsker, og derfor kommer vi nu med et reelt roaming-produkt, der dækker langt de flestes behov, når de rejser på ferie i EU. Vi har løbende fået henvendelser fra vores kunder, der ønskede mere data end de 100 MB, og det ganger vi altså op med 10 nu,” fortæller Jens Grønlund, administrerende direktør for Telmore.

Se også: Mobilabonnementer hos Telmore

Billig roaming også til Telmore Play-kunder

Også Telmore Play-kunder kan få glæde af det nye roaming-produkt, hvor man kan konvertere sit Telmore Play-abonnement til også at inkludere 1 GB data til brug i udlandet samt op til 15 timers tale og fri sms/mms. Det kan dog kun ske ved at ringe til Telmores kundeservice.

Slutteligt oplyser Telmore, at de forventer snart at være klar med flere nyheder for brug af sin telefon uden for EU’s grænser.

Se også: Det koster Telmore Play

 • Flemming Larsen

  Det er en start. Men 1 GB, kommer man altså ikke langt med. Og latterligt, at man skal ringe, for at få det med i sit Play abonnement. Og koster det så ekstra? Kan man ringe/sms og mms som hjemme?

  • Dieseldk

   Ja nogen som ved hvor meget det koster ekstra til play

   • Flemming Larsen

    Jeg har skrevet og spurgt et par steder, men de vil ikke ud med det. Man skal ringe ind, for at få det at vide. :-(

    • http://www.mobil.nu Steen Jørgensen

     Det skulle koste 40 kroner at få roaming-delen med i pakken.