Telia-kunder kan skifte selskab og spare mange penge

Er du Telia-kunde i dag, kan du spare op mod 1.500 kroner om året ved at skifte dit abonnement ud med et af de billigste alternativer.

Telia-kunder kan skifte selskab og spare mange penge
Telia har lige som Telenor, YouSee og 3 sit eget mobilnet og det er lig med høje priser på selskabets abonnementer til telefoner. Det er næsten lige så sikkert som amen i kirken, at du kan spare mange penge ved at skifte dit mobilabonnement hos Telia ud med et tilsvarende hos et af lavprisselskaberne.

Lille og dyrt udvalg af abonnementer

I dag koster Telias billigste abonnement 79 kroner, men det har kun med 3 timers tale og 3 GB data – det er først og fremmest rettet mod børn. Skal man op i et voksenabonnement, så starter priserne fra 159 kroner for fri tale og 40 GB data. Man skal med andre ord have enten et meget lille dataforbrug eller et meget stort dataforbrug på mobilen, før det overhovedet giver mening at overveje Telia.

Og alligevel giver det ikke mening at vælge Telia, hvis man ser på priserne på tilsvarende abonnementer hos de billigste teleselskaber. Her under kan du se priserne på de tre abonnementer, som Telia stiller til rådighed til deres kunder i dag (vi ser bort fra det lille børneabonnement til 79 kroner)

  • 159 kroner for 40 GB data
  • 249 kroner for fri data (1.000 GB / md)
  • 309 kroner for fri data (1.000 GB / md) + Netflix

Alle abonnementer indeholder fri tale, lige som det er tilfældet med alle abonnementer hos lavprisselskaberne fra 89 kroner og op.

Billigere abonnementer end hos Telia

Herunder kan du se de bedste alternativer hos lavprisselskaberne  – der er mange penge at spare ved at droppe eller skifte Telia ud med et af dem.

40 GB data

Greentel
Fri tale og 40 GB data
Pris: 89 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud hos Greentel

Call me
Fri tale og 40 GB data
Pris: 89 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud hos Call me

Oister
Fri tale og 80 GB data
Pris: 109 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud hos Oister

Ønsker du mindst 40 GB data i dit mobilabonnement, kan du spare op mod 840 kroner om året ved at vælge det billigste tilbud i stedet for 40 GB abonnementet hos Telia.

Fri data

DukaTale
Fri tale og data (1.000 GB / md)
Pris: 179 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud hos DukaTale

Oister
Fri tale og data (1.000 GB / md)
Pris: 179 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud hos Oister

CBB
Fri tale og data (1.000 GB / md)
Pris: 199 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud hos CBB

Ønsker du fri data i dit mobilabonnement, kan du spare op mod 1.560 kroner om året ved at vælge det billigste tilbud i stedet for fri data abonnementet hos Telia.

Større og billigere udvalg

Telia tilbyder kun tre mobilpakker (når man ser bort fra børneabonnementet), så udvalget et begrænset. Når to er dem samtidig er med fri data, så er der ikke meget at vælge mellem for dem, der har et gennemsnitlig mobilforbrug. Og det ene abonnement, der kan appellere til almindelige mobilbrugere, er ganske enkelt for dyrt.

Konklusionen er klar: Der er mange penge at spare ved at skifte dit Telia-abonnement ud med et af de billigste abonnementer hos selskaber som Greentel, Oister, dukaTale, Call me og CBB.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer