Telia One: Danmarks billigste mobil- & bredbåndsabonnement til familien

Telia One med fri data, tale, sms og mms kan give store besparelser og være den bedste løsning til familier - se guide + alternativer.

Telia One: Danmarks billigste mobil- & bredbåndsabonnement til familien

Telia One med Fri Tale, sms/mms og Data (1.000 GB) til 249 kroner om måneden er absolut ikke det billigste mobilabonnement i Danmark – men for familier kan Telia One give store besparelser. Sådan sparer familien mange penge med Telia One.

Mobilabonnementer med fri data hænger ikke på træerne, men der er dog et par tilbud på markedet. Oister, Telenor og YouSee tilbyder mobilabonnementer med fri data i hver sin ende af prisskalaen til henholdsvis 149, 300 og 399 kroner om måneden. Midt i mellem ligger Telia med deres One-abonnement til 249 kroner.

“Familier kan ofte spare mange penge ved at samle familiens mobilabonnementer på én regning. Det kan give meget billigt mobilforbrug for den enkelte og billigt bredbånd til alle via router”, Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

Telia One – bedste mobilabonnement til familier

Telia One med fri data (1.000 GB), tale, sms og mms, Fri roaming i Norden & Baltikum + 20 GB data til brug i EU koster 249 kroner om måneden og er dermed 100 kroner dyrere end Oisters abonnement med fri data. Men er man flere i familien, der har behov for et abonnement med meget data, så har Telia den bedste løsning lige nu. Det er nemlig muligt at tilkøbe op til fem tillægsabonnementer til 99 kroner stykket til One-abonnementet, når der først er en, der har det abonnement. Hovedabonnementet og tillægsabonnementerne kommer på én og samme regning.

For en familie på fire kommer regnestykket så til at se sådan ud:

Hovedabonnement:
Pris: 249 kroner om måneden
1. tillægsabonnement:
Pris: 99 kroner om måneden
2. tillægsabonnement:
Pris: 99 kroner om måneden
3. tillægsabonnement:
Pris: 99 kroner om måneden

Totalt 546 kroner om måneden eller 137 kroner pr person kan fire familiemedlemmer altså få fri tale, sms og mms og 1.000 GB data til deling om måneden. Et tilbud der ikke kan matches af noget andet mobilabonnement på markedet lige nu og tegner man flere tillægsabonnementer til Telia One, bliver enhedsprisen endnu lavere.  Læs mere om Telias tilbud.

Telia sætter i øvrigt ikke som betingelse, at brugerne skal bo på samme adresse, så man kan sagtens give datteren der bor og studerer i Ålborg og lille mor i Odenes et tillægs abonnement.

1.000 GB data er rigtig meget og selv i familier, hvor alle streamer video og musik på daglig basis, er der meget lille risiko for, at man overskrider 1000 GB. Et tip er også, at man kan sætte et SIM-kort i en wifi router, der understøtter 4G og på den måde få hurtigt og næsten ubegrænset bredbånd til kun 99 kroner om måneden.

Se også: Sammenlign priser på alle mobilabonnement i Danmark

Alternativer til Telia One med Onemore

Telenor tilbyder 20 procent i samlerabat på mobilabonnementer på samme regning, også abonnementet med fri data til 300 kroner om måneden, men det giver ikke besparelser, der er i nærheden af Telia One. En familie på fire skal således betale 1.020 kroner om måneden eller 474 kroner mere end med Telia One.

Se Telenors tilbud.

YouSees abonnement med fri data koster 399 kroner om måneden – også her er der mulighed for at tilkøbe tillægsabonnementer til 139 kroner stykket, men heller ikke det tilbud kan matche Telia One. For en familie på fire koster YouSees løsning således 816 kroner om måneden, altså 270 kroner mere end Telia One.

Se YouSees tilbud.

Endelig har vi Oister, hvor det ikke er muligt at tilkøbe tillægsabonnementer, men som alligevel har det bedste alternativ til Telia One. Prisen for fire abonnementer med fri data hos Oister løber op i 596 kroner om måneden. Det er 50 kroner dyrere end tilsvarende med Teila One, men til gengæld får alle fire altså 1.000 GB data hver.

Se Oisters tilbud.

Andre fordele ved Telia One

Telia One giver gode rabatter på en række interessante tjenester, som hele familien kan få glæde af. For eksempel kan man købe Spotify, HBO Nordic eller Flipp for 79 kroner mod normalt 99 kroner.

Eurosport Player til normalt 129 kroner kan købes for 49 kroner og Office 365 til normalpris på 79 kroener koster 49 kroner.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer hos Telia

Sagen fortsætter

Næste fortælling om sagen finder du her. Steen Jørgensen fulgte op på historien. Efterfølgende d. 8/10/2018 publicerede vi artiklen De 10 bedste abonnementer (oktober 2018): Guide og priser  – Den videre beretning kan læses her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.