3 kundeservice

Teleselskabet 3 – Priser, fordele & ulemper

Teleselskabet 3 har som trumfkort 3LikeHome, hvor man kan bruge mobilen i 53 lande uden at skulle tænke på høje roaming-priser. De har også gode tilbud på mobiltelefoner, men også en enkelt væsentlig ulempe – pris, fordele og ulemper hos teleselskabet 3.

3 er den lille af de fire danske teleselskaber med eget netværk, men det er længe siden de rundede 1 millioner kunder, så helt små er de ikke. Selskabet har en blanding af DK-abonnementer og roaming-abonnementer, hvor man kan bruge mobilen i 53 lande rundt om i verden og ikke kun i EU, som hos de andre selskaber. Udover EU, så kan man også bruge mobilen i lande som USA, Thailand, Australien og Kina.

3′s netværk møder dog kritik for ikke at dække så godt uden for de større byer. Guide med priser, vilkår, fordele og ulemper hos teleselskabet 3.

 

Fri tale, 10 GB Data & Fri SMS/mms inkl. roaming i 53 lande til 150 kroner

3 er et af de teleselskaber, der har flest abonnementer – fem med 3LikeHome og to DK-abonnementer. Det er abonnementet til 150 kroner, der virker til at være det bedste for de fleste. Det indeholder fri tale og 10 GB data inklusiv til brug i 53 lande og det indeholde også 3Deling, hvor man kan dele den data, der er i abonnementet, med andre 3-kunder. Abonnementet har også Wi-Fi opkald og 4G tale.

Data afregnes per 10 kb og man får dermed fuld valuta for pengene på den front – lige som det også er tilfældet hos de andre teleselskaber, skal det slås fast. 3 benytter eget netværk, der ofte må høre på kritik for ikke at dække så godt uden for de større byer. I følge brugerne på teleprisguide.dk, hvor man kan bedømme dækning og kundeservice hos ens teleselskab, så scorer 3 5,49/10 i karakter på mobildækning, mens de scorer 6,29/10 på kundeservice.

Se også: Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos 3

 

3 – Priser og tilbud på alle selskabets mobilpakker

5 timers tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms (Kan kun bruges i Danmark)
Pris: 79 kroner /md.

15 timers tale, 15 GB Data & Fri SMS/mms (Kan kun bruges i Danmark)
Pris: 99 kroner /md.

Fri tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 53 lande)
Pris: 130 kroner /md.

Fri tale, 10 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 53 lande)
Pris: 150 kroner /md.

Fri tale, 20 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 53 lande)
Pris: 200 kroner /md.

Fri tale, 40 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 53 lande)
Pris: 230 kroner /md.

Fri tale, 60 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 53 lande)
Pris: 270 kroner /md.

Se også: Aktuelle priser & tilbud ved 3

 

Fordele & ulemper ved 3

Priserne, indhold og vilkårene for mobilabonnementerne hos 3 kan ændre sig med tiden. Du kan altid holde dig opdateret på de nyeste og aktuelle priser og tilbud på 3′s hjemmeside.

Herunder kan du se en oversigt over fordele og ulemper ved 3.

Fordele

 • Billige DK-abonnementer
 • Billige roaming abonnementer til brug i 53 lande
 • Giver rabatter på mobiltelefoner
 • Mulighed for datadeling
 • WiFi opkald i alle abonnementer
 • 4G tale i alle abonnementer
 • Tjenester til musik og magasiner kan købes med rabat
 • Dataforbrugskontrol i udlandet
 • Tale afregnes pr. sekund og data pr. 10 Kb
 • Kundeservice på chat, mail, mobil og Facebook

Ulemper

 • 6 måneder binding
 • Mobildækningen

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Alternativer til 3

3 spreder sine mobilabonnementer på en måde, så de dækker de flestes behov, men der er andre konkurrencedygtige alternativer til 3 på billige abonnementer, for eksempel FullrateCall meTelmoreCBB Mobil, GreentelOister og Coop Mobil.

Er du ude efter et abonnement med musik og andre tjenester inkluderet, kan overveje YouSeeTelmore og CBB Mobil, der begge har billige tilbud på mobilabonnementer med musikstreaming.

 

Konklusion

3 døjer lidt med netværk og kundeservice i følge brugerne på teleprisguide.dk, men de har en bred vifte af mobilabonnementer, der dækker stort set alle behov – i hvert fald på tale, data og hvor man kan bruge mobilen. Det er også fint med mulighed for at dele data med andre 3-kunder.

Når det gælder tjenester til musikstreaming for eksempel, skal man betale for at få dem, men dog med rabat – de er altså ikke inkluderet i abonnementerne. Er man ude efter familieabonnementer med store rabatter, er det heller ikke 3, man skal skele til – i stedet er det Telenor og YouSee, der har store rabatter på mobilabonnementer til familier, der samler flere abonnementer under et tag.

Se også: Guide til priser og abonnementer hos teleselskaberne