Teleselskabernes juletilbud: Nu sner det med gode tilbud på mobiltelefoner

Nu drysser det ned med særligt gode tilbud på mobiltelefoner. Teleselskabernes juletilbud på mobiler har aldrig været så gode som i år. Hvis du er på juleræs efter den perfekte gave, så er der allerede nu mange gode mobiler til en meget billig penge - Tjek teleselskabernes juletilbud på mobiltelefoner og andet!

Teleselskabernes juletilbud: Nu sner det med gode tilbud på mobiltelefoner

Om det skyldes dårlig samvittighed over store overskud, benhård konkurrence eller om det skyldes pebernødder med lalleglad julestemning vides ikke. Vi kan blot konstatere, at teleselskaberne i år, er gået jule-amok og udkonkurrerer hinanden med ekstremt gode juletilbud på mobiltelefoner – Sådan giver du en dyr mobil til en billig penge i julegave.

Se aktuelle tilbud på de 30 mest populære mobiler

 

Det er allerede begyndt at sne med gode juletilbud på mobiler

Teleselskabet 3 fejrer julen med ny side, der samler alle deres juletilbud. Særlig interessant er tilbuddet på Sony Xperia Z3+, som nu er 1.020 kroner billigere end normalprisen. Er du til kinesiske delikatesser fra Kina og lækkert dansk design kan du få mobilen Huawei Nexus 6P + et B&O Headset til 173 kroner pr. måned (Headsettet er gratis og har en værdi af 999 kroner).

Se aktuelle tilbud hos Teleselskabet 3

Telenor har droppet deres priser på populære mobiltelefoner med op til 40 procent. Lige nu kan du f.eks. gøre særligt gode køb af  Sony Xperia Z5iPhone 5S og af den anmelder-roste Samsung Galaxy S6 Edge.
Se aktuelle juletilbud hos Telenor

Telia ønsker ikke at stå tilbage uden lækre mandelgaver til alle dem, som slår til og fejrer julen i deres netværk. Køber du en mobil ved Telia inden d. 26 december 2015 får du et gavekort til tøjfirmaet Boozt.com til en værdi á 500 kroner med på købet.
Se aktuelle juletilbud hos Telia

Call me er åbenbart gode venner med julemanden og tilbyder rabatter på op til 864 kroner på populære telefoner. Call me er i forvejen relativt billige på mobiler, men med julens komme er udvalgte mobiler blevet endnu billigere. Det gælder f.eks for de førende mobiler fra Samsung og Sony, og den i forvejen meget billige Huawei P8 er blevet 840 kroner billigere.
Se aktuelle juletilbud hos Call me

… Vi følger op og opdaterer listen over juleglade mobilselskaber med gode juletilbud på mobiler i takt med, at teleselskabernes juleglæde kaster glans over danskernes julegaver.

 

Sådan giver du en mobil i julegave… Med god samvittighed

Mobiltelefoner sælges ofte med binding til et mobilabonnement. Mange er derfor skeptiske til at udnytte mobilselskabernes tilbud på mobiltelefoner. Man vil gerne give mobilen i gave, men man ønsker ikke betale for det efterfølgende mobilforbrug.

Det er fuldt forståeligt. Man ønsker omvendt heller ikke, at give en mobil i gave, som ender med at koste en bondegård for personen der får gaven – Juletilbud på mobiler bør som hovedregel KUN gives til familiemedlemmer og hvor mobilforbruget i forvejen betales over familieøkonomien!

… Familiemedlemmer – især forældre – kan imidlertid med stor fordel overveje de listede tilbud ovenfor og spare store penge på gaver til andre familiemedlemmer (Til Kone, mand og børn).

 

Se også: Liste over de billigste mobilabonnement i Danmark