Teleselskaber med familierabat: Spar penge ved at samle abonnementer ét sted

Enkelte teleselskaber tilbyder store familierabatter, når man samler flere abonnementer hos samme teleselskab - se hvor meget du kan spare.

Teleselskaber med familierabat: Spar penge ved at samle abonnementer ét sted

Med familierabatter, når man samler familiens mobilabonnementer hos ét teleselskab, kan give besparelser på over 3.000 kroner om året på familiens budget til mobilabonnementer. Guide til teleselskaber med familierabat.

Teleselskaber som YouSee, Telia og Telenor har som udgangspunkt nogle forholdsvis høje  priser på mobilabonnementer, men samler man familiens abonnementer hos disse teleselskaber, så kan man opnå rigtig store besparelser, i enkelte tilfælde over 3.000 kroner om året.

Herunder kan du se en guide til teleselskaber, der tilbyder familierabat, når man opretter flere abonnementer til medlemmer i familien.

Se også: Mobilabonnementer til familier

 

Mobilselskaber med familierabat på mobilabonnementer 

Telenor familierabat

Telenor Fri+ Familie dækker over to mobilabonnementer, begge med fri tale og fri sms og mms. De kommer med enten 20 eller 40 GB data ( resten af året 2018 er datamængden faktisk fordoblet til 40 og 80 GB). De indeholder begge roaming i EU med 10 GB data +g frit forbrug af tale og sms.

Jo flere familiemedlemmer man samler under én hat, desto flere penge sparer man.

Mobilabonnementet med 20 GB data koster 199 kroner for første abonnent, 149 kroner for næste og 59 kroner for familiemedlem 3-5.

Mobilabonnementet med 40 GB data koster 249 kroner for første abonnent, 149 kroner for næste og 109 kroner for familiemedlem 3-5.

Der er altså familierabat på op mod 140 kroner per ekstra mobilkunde, man opretter og er man flere i familien kan man spare flere tusind kroner om året. Af andre fordele kan nævnes gratis Microsoft Office 365 og gratis 1000 GB / 1 TB lagerplads til OneDrive – disse fordele gælder for hvert enkelt familiemedlem.

Se mere om Telenors familietilbud her.

Se også: Alle mobilabonnementer fra Telenor

 

Telia familierabat

Telia tilbyder en meget simpel løsning til familier. De har mobilabonnementet One med Fri tale, fri sms og mms samt fri data til 249 kroner om måneden. Det abonnement kan du dele med op til fem andre for 99 kroner per bruger. Så får hver enkelt bruger et sim-kort med eget nummer, men hvor man så deles om tale, sms, mms og data.

Fri data skal forstås således, at der er tale om 1.000 GB om måneden i alt – alle brugere skal dog have et ret abnormt forbrug for at bruge så meget data, også selvom man er 4-6 stykker, der deles om abonnementet.

Se mere om Telias tilbud her.

Se også: Alle mobilabonnementer fra Telia

 

Yousee familierabat

Yousee tilbyder familierabatter alle deres mobilabonnementer og man kan tilføje 4 ekstra abonnementer til med familierabat.

  • Fri tale og 5 GB data: Prisen for første abonnent er 149 kroner, mens andre i familien kan nøjes med 139 kroner.
  • Fri tale og 8 GB data: Prisen for første abonnent er 169 kroner, mens andre i familien kan nøjes med 139 kroner.
  • Fri tale og 15 GB data: Prisen for første abonnent er 199 kroner, mens andre i familien kan nøjes med 139 kroner.
  • Fri tale og 50 GB data: Prisen for første abonnent er 299 kroner, mens andre i familien kan nøjes med 139 kroner.
  • Fri tale og fri data GB data: Prisen for første abonnent er 399 kroner, mens andre i familien kan nøjes med 139 kroner.

Som man kan se, er familierabatten lille på de tre billigste abonnementer, men på de to store abonnementer er der mange penge at spare, helt op til 260 kroner om måneden. Alle YouSees mobilabonnementer indeholder YouSee Musik, musikstreaming-tjeneste med 30 millioner sange.

Se mere om Yousees tilbud her.

Se også: Alle mobilabonnementer fra Yousee

 

Telmore familierabat

Telmore Play med syv underholdningstjenester til hele familien er bestemt værd at overveje, hvis man er en familie.

Abonnementet med Telmore Play i den store pakke koster fra 259 kroner om måneden og inkluderer fri tale og 30 GB data – den del kan ikke deles med andre. Til gengæld er der mange gode tjenester med i abonnementet, der kan kan være til stor glæde for familien: HBO Nordic (tv-serier), Cmore (tv-serier og film) Minbio (tegnefilm og film til børn), Telmore Musik (musikstreaming) BookMate (e-bøger, lydbøger) Flipp (magasiner som Euroman, Eurowoman, Anders And og andre magasiner).

Alle tjenester koster normalt penge, omkring 100 kroner, og med de mange forskellige typer tjenester vil specielt familier kunne få stor gavn af Telmore Play.

Se mere om Telmore Play her.

Se også: Alle mobilabonnementer fra Telmore

 

Mobilabonnementer med familierabat

Guiden med mobilabonnementer med familierabat er fra juni 2018. I guiden finder vi mobilabonnementer ed familierabat fra Telmore, YouSee, Telia og Telenor.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Sagen fortsætter

Der er kommet nyt til historien. Steen Jørgensen gik videre med historien. 19/6/2018 gik vi et spadestik dybere og bragte et indlæg omkring emnet Disse ting kan koste dig en formue ved brug af mobilen i udlandet – Den videre historie kan du læse her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..