Teleselskaber med den bedste kundeservice

Hvilke teleselskaber er de danske mobilkunder mest tilfredse med? Se top ti listen over teleselskaber med den bedste kundeservice i følge brugerne.

Teleselskaber med den bedste kundeservice

Som med alt andet i livet ændrer niveauet af kundeservice sig også over tid hos teleselskaberne – selskaber, der normalt har god kundeservice kan have lavet nogle strukturelle ændringer, der har negativ indvirkning på kundeservicen. Det omvendte kan også være tilfældet.

God service af kunderne er dog noget, de fleste virksomheder bestræber sig på, særligt i disse tider, hvor man hurtigt kan blive udsat for en sand shitstorm på sociale medier, hvis noget ikke lige går efter kundens hoved. På teleprisguide.dk kan danskerne løbende vurdere graden af den service, de danske teleselskaber opleves at give deres kunder og det har omkring 2.800 danskere gjort. Herunder kan du se top 10 guide teleselskaber med den bedste kundeservice.

 

Top 10: Teleselskaber med bedste kundeservice

#1 Greentel med score på 7,90 / 10

#2 Telmore med score på 7,74 / 10
#3 Call me med score på 7,68 / 10
#4 CBB Mobil med score på 7,3 / 10
#5 Fullrate med score på 7,23 / 10
#6 Telia med score på 6,40 / 10
#7 Oister med score på 6,21 / 10
#8 3 med score på 5,98 / 10
#9 Telenor med score på 5,95 / 10
#10 YouSee med score på 5,93 / 10

Du kan se bedømmelse af danskernes kundetilfredshed med de danske teleselskaber på teleprisguide.dk. Her finder du også kommentarer om de enkelte teleselskaber fra kunder, der enten har ris eller ros –  eller begge dele – til teleselskaberne.

Ved at læse kommentarerne får du bedre indblik i, hvorfor de enkelte teleselskaber er bedømt, som de er er de danske mobilkunder. Måske du synes, de dømmes for hårdt på punkter, du ikke mener er så vigtige – eller omvendt. At de dømmes for mildt på for dig kritiske punkter.

 

Kontakt dit teleselskab

Har du behov for at kontakte dit teleselskab, så kan du finde en samlet oversigt herunder – her finder du kontakt via telefon, mail, chat og Facebook.

Se også: Teleselskaberne med størst kundetilfredshed

 

Teleselskaber med bedste kundeservice, januar 2020

Guiden til teleselskabers med den bedste service i følge de danske telekunder, er fra januar 2020. I top 10 guiden finder vi teleselskaberne Telmore, Greentel, Call me, CBB Mobil, Fullrate, Telia, Telenor, Oister, 3 og YouSee.

Se også: Nyheder om de danske teleselskaber