bedste netværk og mobildækning

Teleselskaber med bedste netværk – se bedste og værste dækning

Mobilabonnementerne ligner efterhånden hinanden ret meget på tværs af teleselskaberne og priserne er lige ledes ret ens – derfor er teleselskaberne nødt til at oppe sig  på andre fronter for at fange kundernes gunst, for eksempel ved at have et godt netværk. Guide til teleselskabernes netværksdækning.

Blandt de store teleselskaber med eget netværk er der en tendens til, at deres mobilabonnementer i store træk ligner hinanden på indhold og pris. Variationerne er ikke så store og derfor må teleselskaberne finde andre måder at få brugerne til at blive kunde i lige netop deres teleselskab. Det kan gøres ved store mobilrabatter på populære telefoner, ved at lokke med særlige tjenester og fordele eller ved at have det bedste netværk.

Blandt de mindre teleselskaber finder man også mange abonnementer, der i store træk minder om hinanden og med små prisforskelle. Også de selskaber kan give gode rabatter på smartphones eller de kan også levere en god mobildækning og derved vinde kundernes gunst.

På teleprisguide.dk kan de danske mobilkunder bedømme kvaliteten af den oplevede dækning hos de danske teleselskaber. Det har over 2.500 mobilkunder gjort og herunder kan du se, hvordan de forskellige teleselskaber falder ud i brugernes bedømmelse af netværkskvaliteten.

Se også: Hvor godt netværk har de danske teleselskaber?

 

Teleselskaber med bedste netværk

#1 Telmore
Dækning og netværk: 7,86/10
Netværk: TDC
Find mobilabonnement hos Telmore

#2 Greentel
Dækning og netværk: 7,58/10
Netværk: Telia/Telenor
Find mobilabonnement hos Greentel

#3 Call me
Dækning og netværk: 7,29/10
Netværk: Telia/Telenor
Find mobilabonnement hos Call me

#4 Fullrate
Dækning og netværk: 7,16/10
Netværk: TDC
Find mobilabonnement hos Fullrate

#5 Coop Mobil
Dækning og netværk: 7,0/10
Netværk: TDC
Find mobilabonnement hos Coop Mobil

#7 CBB Mobil
Dækning og netværk: 6,95/10
Netværk: Telenor/Telia
Find mobilabonnement hos CBB Mobil

#6 YouSee
Dækning og netværk: 6,83/10
Netværk: TDC
Find mobilabonnement hos YouSee

#8 Telia
Dækning og netværk: 6,67/10
Netværk: Telia/Telenor
Find mobilabonnement hos Telia

#9 Telenor
Dækning og netværk: 6,28 /10
Netværk: Telenor/Telia
Find mobilabonnement hos Telenor

#10 Oister
Dækning og netværk: 5,35/10
Netværk: Teleselskabet 3
Find mobilabonnement hos Oister

 

Dårlig bedømmelse behøver ikke være negativt for dig

Herover kan du se, hvordan de danske teleselskaber klarer sig på netværksdækningen udfra over 2.500 mobilkunders dom. Jo højere karakter desto bedre. Karakternerne er baseret på de bedømmelser, som danske mobilkunder har givet på teleprisguide.dk. Ved hvert enkelt teleselskab kan man se, hvilke postnumre de klarer sig dårligt i, når det gælder mobildækning. Telmore har det bedste oplevede mobilnetværk efterfulgt af Greentel og Callme.

Det betyder samtidig, at du ikke nødvendigvis vil opleve dårlig mobildækning, der hvor du bor. Så er du blevet fristet af et mobilabonnement hos et teleselskab, der er bedømt til at have forholdsvis dårlig mobildækning, så kan det alligevel godt være, at det dækker godt der, hvor du primært bruger din mobil.

Se også: Billig mobiltelefoni

 

Teleselskaber med bedste netværk og mobildækning, november 2018

Guiden med teleselskaber med bedste netværk og mobildækning er fra november 2018 og er baseret på de vurderinger, som over 2.000 danske mobilkunder har lavet af deres teleselskaber på teleprisguide.dk.

Se også: Nyheder om danske teleselskabers mobildækning