Telenor: Roaming i 78 lande til erhverv

Telenor tilbyder nu roaming i 78 lande til virksomheder med Go Blue, der er en del af selskabets nye business-løsning, BusinessAll.

Telenor: Roaming i 78 lande til erhverv

Telenor gør nu sine hoser grønne over for større danske virksomheder og tilbyder fri roaming i 78 lande samt en mere fleksibel abonnementsløsning til virksomheder.

 

Telenor tilbyder fri roaming i 78 lande

Telenors erhvervskunder får nemlig fremover mulighed for at roame frit i 78 lande med roamingtilbuddet Go Blue. Go Blue er en del af Telenors erhvervsprodukt BusinessAll, der skal gøre det lettere for store virksomheder at håndtere mobilaftaler.

Telenor forklarer, at det bliver vigtigere og vigtigere for danske virksomheder at kunne rejse frit rundt i hele verden og være online med sin mobil og det er bevæggrunden for den nye roaming-løsning Go Blue. Det er dog kun erhvervskunder med mere end 50 medarbejdere, der kan benytte sig af abonnementet med fri tale/SMS/MMS og muligheden for at bruge data i 78 lande.

Se også: Mobilabonnementer til erhverv

 

Alle ansatte deler samme data

Go Blue og BusinessAll fungerer på den måde, at virksomheden får én samlet datapulje, som så deles mellem medarbejderne. Tanken er, at virksomheden så ikke behøve at have forskellige abonnementer til forskellige behov, men at alle ansatte bare bruger det, de har behov for.

Dataforbruget opgøres hver 12. måned, hvilket i følge Telenor skaber fleksibilitet på tværs af medarbejdere og kalendermåneder. Samtidig får virksomhederne også det fulde udbytte af deres abonnement og samlede datapakker.

Tanken virker god. Gennem årene har teleselskaberne tilbudt forskellige løsninger til virksomheder med det, der kan virke som svært gennemskuelige rabatordninger. Med Telenors løsning står det klart, hvad den samlede mobilregning bliver for virksomheden. Det er også muligt for virksomheden og de enkelte medarbejdere at følge forbruget på daglig basis i et dashboard.

Se også: De bedste telefoner til virksomheder

 

Pris på GoBlue

Prisen på GoBlue er ikke oplyst, da den vil variere fra virksomhed til virksomhed og prisen vil blive sat i forhold til den aftale, der indgås mellem Telenor og virksomheden.

Du kan læse mere om Telenors raoming-tilbud GoBlue og deres nye erhvervsløsning BusinessAll her.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer