Telenor lancerer sikker surfing i mobilabonnementer

Et nyt sikkerhedsfilter, der skal gøre det sikrere at surfe på mobilen fås til Telenors mobilabonnementer. Se mobilabonnementer med SikkerSurf.

Telenor lancerer sikker surfing i mobilabonnementer

Mange føler sig usikre, når de begiver sig ud på internettet på deres mobiltelefon i frygten for hackere, svindel og virus. Til dem har Telenor lancerer SikkerSurf – et sikkerhedsfilter, der automatisk blokere adgangen til farlige hjemmesider. Se mobilabonnementer med Telenor SikkerSurf.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Er du en af dem, der føler dig utryg på nettet og gerne vil have den bedst mulige beskyttelse? Så kunne et mobilabonnement hos Telenor være et betryggende valg. Telenor tilbyder i forvejen en række tjenester i deres mobilabonnementer man ikke ser andre steder, som for eksempel NetSikker. Nu udvider teleselskabet med SikkerSurf, der helt simpelt beskrevet er et sikkerhedsfilter på internettet.

SikkerSurf blokerer automatisk adgangen til hjemmesider, der indeholder virus, svindel eller ondsindet software. Det kan være hjemmesider, der udgiver sig for at være myndigheder, pakkeleverandører, banker eller andet som lokker kunderne til at dele kreditkortinformationer og personlige oplysninger. Når kunden klikker på et ondsindet link, vil vedkommende modtage en meddelelse på skærmen om, at hjemmesiden er blokeret. Tjenesten er udviklet i samarbejde med Teleindustrien, Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur og Center for Cybersikkerhed.

Hvordan får man Telenor SikkerSurf?

Telenor forventer at lancere SikkerSurf i i løbet af marts. Her vil det blive rullet ud og automatisk aktiveret i alle mobilabonnementer hos Telenor. Senere hen vil det også blive aktiveret for Telenors bredbåndskunder.

SikkerSurf er derfor en gratis tjeneste, som man selv kan – hvis altså man har lyst – slå fra.

Her er Telenors mobilabonnementer, der får SikkerSurf:

 • Fri tale, 20 GB data (5G) og 20 GB EU-data
  Pris per måned: 149 kroner
 • Fri tale, 50 GB data (5G) og 25 GB EU-data
  Pris per måned: 179 kroner
 • Fri tale, 100 GB data (5G) og 30 GB EU-data
  Pris per måned: 219 kroner
 • Fri tale og data (5G), 35 GB EU-data
  Pris per måned: 269 kroner

Disse abonnementer har samtidig Telenor NetSikker inkluderet. NetSikker er en tjeneste der sikrer dig hjælp, hvis du skulle blive udsat for krænkende publiceringer på internettet.

Se også: Tips til mobiltelefoni og abonnementer