Telenor har tilbud på bredbånd via fiber og kabel-tv

Telenor har netop lanceret tilbud på udvalgte bredbåndsabonnementer via fiber og kabel-tv. Se den billigere pris på bredbånd her.

Telenor har tilbud på bredbånd via fiber og kabel-tv

Overvejer du om dit gamle bredbånd skal skiftes ud eller kunne du bare blive fristet af et godt tilbud? Så skal du nok spidse ører nu, for gode gamle Telenor har søsat en ny kampagne med tilbud på bredbånd via fiber og kabel-tv. Udvalgte bredbåndsabonnementer hos Telenor får lavere pris i seks måneder – se hvilke her.

Telenor har haft stor succes med deres MaxSpeed-bredbåndsabonnementer, hvor de gik ud og matchede priserne på nogle af de billigste aktører på markedet. Samtidig har Telenor haft fokus på routere af høj kvalitet og hastigheder helt op til 2.500 Mbit. Priserne bliver ved med at være i fokus på bredbåndsmarkedet, hvor Telenor selvfølgelig vil være med. Derfor lancerer de i dag en ny kampagne, som skal friste flere til at prøve MaxSpeed. Herunder gennemgår vi de abonnementer med bredbånd, som Telenor har tilbud på.

Se også: Find billigste bredbåndspriser

Tilbud på Telenor-bredbånd

Det populære 1000 Mbit coax-abonnement fastholder en pris på 249 kroner, hvor man i stedet finder en billigere pris på 300/60 Mbit. Det er ikke kun på bredbånd via kabel-tv (coax), at Telenor lokker. Også deres to af deres bredbåndsabonnementer via fiber er sat ned i pris. Her er det store overblik:

  • 300/60 mbit via kabel-tv: Pris fra 199 kroner de første 6 måneder. Tilbuddet gælder til og med 20. december. Herefter er prisen 229 kroner.
  • 200/200 mbit via fiber: Pris fra 249 kroner de første 12 måneder. Tilbuddet gælder til og med 20. december. Herefter er prisen 299 kroner.
  • 500/500 mbit via fiber: Pris fra 149 kroner de første 6 måneder. Tilbuddet gælder til og med 20. december. Herefter er prisen 299 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

I samme omgang har Telenor fjernet samtlige ADSL/DSL-abonnementer i deres sortiment. Som man kan se herover er der tale om tidsbegrænsede tilbud. Man man få den billigere pris i enten 6 eller 12 måneder, alt efter hvilket abonnement. Derudover skal man være opmærksom på, at tilbuddet kun løber til 20. december 2021. Ikke alle med adgang til fiber vil kunne opnå den laveste pris på 149 kroner – det afhænger af udbyderen af fibernetværket.

Hvordan er Telenors bredbåndspriser?

Har Telenor konkurrencedygtige priser på bredbånd via kabel-tv og fiber? Det korte svar er ja. På bredbånd gennem kabel-tv matcher Telenor konkurrenterne. For 300/60 Mbit tager Jetnet 199 kroner per måned og det samme tager Kviknet for 300/50 Mbit. Telenors pris er dog kun gældende i seks måneder og er herefter 30 kroner dyrere per måned.

På fiber er Telenor også billige. Her er det specielt deres nye tilbud på 500/500 mbit, der er svært ikke at falde for. Her får man en af de hurtige fiberbredbånd til kun 149 kroner per måned i seks måneder. Det fås ikke billigere, men er dog også et tidsbegrænset tilbud.

Se også: Guides til billigere bredbånd