Telenor fordobler data i mobilabonnementer – se prissammenligning

Telenor giver lige nu dobbelt op på mobildata i deres mobilabonnementer på ubegrænset tid. Vi sammenligner Telenors priser med konkurrenterne.

Telenor fordobler data i mobilabonnementer – se prissammenligning

Er du storforbruger er data på mobilen kunne Telenors nye tilbud være værd at overveje. Lige nu giver Telenor nemlig dobbelt op på data – ikke kun i en kort periode, men ubegrænset til dem der bestiller inden kampagnen udløber. Vi tager et kig på Telenor mobilabonnementer med det nye tilbud og laver prissammenligning med konkurrenterne.

Få dobbelt data – for evigt

Telenor har et udvalg af seks mobilabonnementer, der nu bliver udstyret med dobbelt op på data. Heri er der et abonnement til børn under 13, to til unge under 24 og tre mobilabonnementer til alle aldre. Her er et overblik over abonnementerne hos Telenor:

  • 10 GB data, 5 timers tale til 119 kroner per måned (normalt med 5 GB data). Til børn under 13 år.
  • 120 GB data, fri tale til 149 kroner per måned (normalt med 60 GB data). Til unge under 24 år.
  • Fri data, fri tale til 199 kroner per måned. Til unge under 24 år.
  • 60 GB data, fri tale til 159 kroner per måned (normalt med 30 GB data)
  • 120 GB data, fri tale til 199 kroner per måned (normalt med 60 GB data)
  • Fri data, fri tale til 249 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Der er altså fire af Telenors mobilabonnementer der har fået dobbelt op på data – de resterende har i forvejen fri data. Bestiller man et af disse abonnementer i dag, eller inden 31. januar 2022, gælder dobbelt data indtil det opsiges.

Er Telenors mobilabonnementer billige?

Med dobbelt op på data bliver Telenors mobilabonnementer noget mere attraktive, men spørgsmålet er om det er nok til at slå konkurrenterne i prissammenligning. Sammenlignet med konkurrenterne kan man let finde mobilabonnementer, hvis man får nogenlunde samme mængde taletid og mobildata til samme pris eller billigere. Her er det for eksempel CBB med fri tale og 80 GB data til 119 kroner per måned eller Oister med fri tale og 100 GB data til 99 kroner per måned.

Telenors mobilabonnementer bliver dog meget mere attraktive, hvis man har mulighed for at have flere af dem i familien. Med samlerabat kan man nemlig spare mange penge på de ekstra mobilabonnementer, hvor man fx kan få fri tale og 60 GB til 109 kroner per måned eller et børneabonnement med 10 GB og 5 timers tale til 69 kroner per måned.

Derudover tilbyder Telenor andre fordele og tjenester, såsom NetSikker, gratis skærmskifte på mobil (ved samtidig køb af smartphone) og en kundeservice med åben fra 7-23.

Se også: Tips til billigere mobilabonnement

Mere om fortællingen

Interessen for tematikken fortsatte. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 18/1/2022 fortsatte vi fortællingen med et indlæg omkring Mobilabonnement med musikstreaming – her får du mest for pengene – Forstættelsen i sagen kan læses her. Se også seneste nyt om emnet her..