Telenor butiksdirektør Thomas Krogh Skou

Telenor får ny butiksdirektør

Claus Skovfoged har efter otte år i Telenor, hvor af to år og 7 måneder var som butiksdirektør, fået arbejde uden for telebranchen –  og ny butiksdirektør bliver i stedet for 37 årige Thomas Krogh Skou.

Thomas Krogh Skou bliver leder for de over 500 medarbejdere i Telenors 67 butikker, der er placeret i handelsgader og stormagasiner i de større byer samt i 18 Bilka-varehuse.

Se også: Mobilselskaber med bedste kundeservice

Thomas Krogh Skou har været i Telenor siden 2004

Thomas Krogh Skou har været i Telenor siden 2004, hvor han blev chef for det daværende Sonofons erhvervsbutikker. Senere blev han distrikts- og siden kædechef med ansvar for mange af Telenors butikker.

I 2012 skiftede han spor, men fortsatte karrieren hos Telenor, da han blev udnævnt til afdelingschef i Telenors kundeservice i Aalborg. I 2015 blev han så underdirektør for Telenors call center og for telemarketing og partnersalg.

Thomas Krogh Skous vigtigste opgave, lyder det fra Telenor, bliver at sikre, at Telenor-butikkerne leverer kundeoplevelser i topklasse. Samtidig skal han sikre, at den gode oplevelse i butikkerne bliver tæt integreret med servicen i Telenors andre kanaler.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer