Telefoner med bedste kamera – spar 4.400 kroner på de bedste

Telefoner med bedste kamera kan matche DSLR-kameraer, men der er stor forskel på prisen blandt top 5 bedste kameratelefoner - spar op til 4.400 kroner.

Telefoner med bedste kamera – spar 4.400 kroner på de bedste

Den gammelt mundheld lyder: Det bedste kamera er det, du har lige ved hånden. For nogle år siden blev det sagt lid hånligt om mobiltelefoner, da både kompaktkameraer og spejlreflekskameraer tog langt bedre billeder. Man havde dem bare ikke altid ved hånden og så måtte man jo tage til takke med den kvalitet, som mobiltelefoner kunne levere.

Sådan er det ikke i dag. Test har vist, at mange efterhånden ikke kan se forskel på billeder taget med en mobil og et DSLR-kamera – i hvert fald ikke hvis det er en af de absolut bedste telefoner på markedet, som man sammenligner med. Der vil være situationer, hvor et DSLR-kamera naturligvis er bedst, men generelt kan man tage virkelig flotte billeder med de bedste telefoner i dag.

Herunder guider vi til fem telefoner med bedste kamera.

Se også: Mobiltelefoner med bedste kamera

 

Top 5 bedste kameratelefon

#1 Huawei P30 Pro
Karakter for kamera: 10/10

P30 Pro har fire kameraer på bagsiden, der bliver brugt til at tage de bedste billeder i mørke lige nu og samtidig har den en uovertruffen zoom-funktion med 5 gange optisk zoom, 10 gange hybrid zoom og 50 gange digital zoom. Samtidig har den gode teknikker til flotte portrætbilleder og gode autoindstillinger.

Bedste pris:
Fra cirka 5.200 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei P30 Pro

 

#2 Samsung Galaxy Note 10+
Karakter for kamera: 10/10

Samsung Galaxy Note 10+ har fantastisk godt triple kamera med lynhurtig autofokus og meget høj billedkvalitet med naturlige farver. Kameraet er hurtigt til at tilpasse sig omgivelserne og når lys og motiv ændrer sig og det tager næsten altid fremragende billeder med høj skarphed og korrekte farver.

Bedste pris:
Fra cirka 8.400 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 10+

#3 Samsung Galaxy S10+
Karakter for kamera: 10/10

Samsung Galaxy S10+ har ekstremt godt triple kamera med lynhurtig autofokus og meget høj billedkvalitet med gode naturtro farver. Den er hurtig til at tilpasse sig omgivelserne og når lys og motiv ændrer sig og tager næsten altid fremragende billeder med høj skarphed og korrekte farver.

Bedste pris:
Fra cirka 6.100 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S10+

 

#4 Sony Xperia 1
Karakter for kamera: 10/10

Sony Xperia 1 har tre kameraer på bagsiden. Den har Eye Focus, der giver endnu flottere portrætbilleder, billeder i mørke bliver fremragende og også portrætbilleder og billeder generelt klarer den fremragende. Den har en særlig funktion til videooptagelse med Cinema Pro, der giver nogle lækre og unikke look, som ingen andre telefoner kan levere. Derudover har den 2 x optisk zoom.

Bedste pris:
Fra cirka 6.400 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia 1

 

#5 iPhone 11 Pro Max
Karakter for kamera: 10/10

11 Pro Max har tre kameraer på bagsiden og tager generelt fremragende billeder. Samtidig har den gode teknikker til flotte portrætbilleder og gode autoindstillinger og kan lave 2 x optisk / hybrid zoom.

Bedste pris:
Fra cirka 9.600 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på iPhone 11 Pro Max

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer

 

Mobiltelefoner med bedste kamera, december 2019

Sammenligningen af mobiltelefoner med bedste kamera er fra december 2019. Anbefalingen af de fem bedste i kategorien er baseret på test, dom og priser på mobil.nu, telepristjek.dk og pricepusher.dk. De fem bedste telefoner er fra Huawei, Samsung, Apple og Sony.

Den dyreste kameramobil på listen koster 9.600 kroner, mens den billigste har en pris fra 5.200 kroner, en prisforskel på 4.400 kroner.

Se også: Prissammenligninger på mobiltelefoner

Det næste i sagen

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. 5/12/2019 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel med fokus på Gode telefoner til maksimalt 2.000 kroner – Læs her. Få også seneste nyt om sagen her.