TDC-brandet lægges over i Yousee – Telmore og Fullrate fortsætter

I dag kom det frem, at TDC lægger alle aktiviteter på privatmarkedet over i Yousee - men Telmore og Fullrate fortsætter.

TDC-brandet lægges over i Yousee – Telmore og Fullrate fortsætter

Som led i en ny strategi forsvinder TDC-brandet fra juni i år fra privatmarkedet – alt lægges over i Yousee. Telmore og Fullrate fortsætter som hidtil.

TDC har længe været presset på økonomien og det får nu konsekvenser for selskabet. Alle aktiviteter på privatmarkedet i TDC lægges således over i Yousee – det gælder mobil, tv og bredbånd. Samtidig vil selskabet investere tungt i kabelnettet med henblik på at sikre enormt hurtige internetforbindelser, op til 1 Gbit/s internet til 50 procent af de danske husstande senest i 2018.

Denne overgang vil træde i værk fra 1. juli.

Se også: Guide til de bedste mobilabonnementer

TDC bliver til Yousee – hvad betyder det for TDC-kunder?

Hvad betyder det så for dig som TDC-kunde, at selskabet forsvinder som brand på privatmarkedet?

Selskabet forklarer, at alle nuværende TDC-kunder kan fortsætte med deres nuværende abonnementer og tjenester til de priser, de betaler nu. Fra 1. juli kan man altså ikke længere oprette sig som ny privatkunde hos TDC, men nuværende kunder fortsætter som hidtil.

TDC bliver til Yousee – hvad betyder det for kunder hos Telmore og Fullrate?

TDC er andet end bare TDC-brandet. Også kendte brands som Telmore og Fullrate ejes af selskabet og hvad kommer der til at ske med de to selskaber og deres kunder, når TDC forsvinder fra privatmarkedet? Ingenting, lyder svaret fra TDC.

Telmore og Fullrate kommer til at køre videre på samme vilkår som hidtil, lyder det fra TDC’s presseafdeling.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning

 

Derfor ændrer TDC strategi

Koncernchef i TDC Group, Pernille Erenbjerg, forklarer, at hun er stolt over at annoncere, at selskabet i den kommende tid vil foretage den mest ambitiøse og omfattende opgradering, der nogensinde er foretaget i kabelnettet i Danmark med henblik på at levere bedre tjenester og dækning.

”Med udgangspunkt i bedre forbindelser, vil vi levere bedre løsninger, understøttet af bedre kundeoplevelser. Vi åbner en motorvej for digitale underholdningstjenester, hvor det kun er fantasien og ikke hastigheden, der sætter grænser. Allerede inden udgangen af år 2017 vil halvdelen af alle danske husstande have adgang til 1 Gbit hastighed – 10 gange hurtigere end den politiske målsætning for år 2020”.

Udover den kommende opgradering af kabelnettet til 1 Gbit hastighed, vil ambitionen være også at tilbyde 10 Mbit til praktisk talt alle adresser i Danmark, samt 100 Mbit til 70 pct. af alle husstande inden udgangen af 2018.