Tale- og datadeling af mobilabonnement hos Telia

Telia tilbyder deling af tale og data med tjenestene Ekstra Bruger - vi ser her nærmere på, hvordan det fungerer.

Tale- og datadeling af mobilabonnement hos Telia

Mobilabonnementer, hvor man kan dele data og tale er efterhånden blevet standard. Vi har tidligere set nærmere på datadeling hos 3
med deres 3Deling, hvor man deler et mobilabonnements datapakke og så tilkøber billige Plus-abonnementer kun med tale eller et ekstra datasimkort.

3’s muligheder med deling af abonnementer er ret omfattende, mens Telias løsning virker lidt mere enkel. Vi konkluderer dermed ikke, at Telias abonnementsdeling er bedre end løsningen hos 3, men mere enkel at forstå. 3 Datadeling giver til gengæld nogle mere fleksible muligheder, når det drejer sig om datadeling.

Se også: Mobilabonnementer med meget data

Telia abonnementsdeling – Ekstra Bruger

Ekstra Bruger-tjenesten hos Telia byder kort og godt, at man kan dele ét abonnement mellem flere personer i husstanden – uanset hvor mange man er og Telia oplyser, at man kan få alle de ekstra SIM-kort, man ønsker, for 99 kroner stykket om måneden, hvis man kun er interesseret i at dele tale og data.

Er du kun interesseret i dele den data, du har på dit mobilabonnement for at få et data-simkort til for eksempel en tablet, så kan du få det for 49 kroner per måned.

Telias tjenester Ekstra Bruger og Ekstra Datakort kan bruges sammen med alle Telias mobilabonnementer.

Deling af tjenester

Telia slår sig stærkt op på tjenester som Spotify, HBO, Storytel, billig roaming og Telia TV. Disse tjenester er det også muligt at få del i som Ekstra Bruger ved at betale ekstra, så man får eget login.

For 149 kroner om måneden får man adgang til en af tjenesterne og betaler man 199 kroner om måneden får man adgang til to af tjenesterne.