lg v30 bedst mobil

Super tilbud på super god mobil: Se pris på LG V30

Den lever lidt et liv i skyggerne i Danmark, LG V30, men det er faktisk en fantastisk god mobil og den er nede i en virkelig skarp pris lige nu. Bedste pris på LG V30.

Siden vi som det første medie herhjemme kunne skrive, at LG var på vej ud af Danmark på mobilfronten, har der naturligvis været meget stille omkring netop LGs telefoner i Danmark. Ingen af de danske teleselskaber har LG i sortiment – har ikke haft det i 2-3 år – men de kan stadig købes herhjemme gennem almindelige webshops. LG V30 er uanset hvad en af de bedste og mest interessante mobiltelefoner på markedet, men den har stort set ingen synlighed fået på det danske marked. Den startede ud med en hamper pris på omkring 7.000 kroner, da den først kom til Danmark, men nu er prisen faktisk halveret.

Herunder kan du se de bedste priser på LG V30.

Se også: Den billigste LG V30

 

Priser på LG V30

#1 Salgsbutikken
Pris: 3.453 kroner uden abonnement.
Se aktuelle tilbud

#2 Goblue
Pris: 3.540 kroner uden abonnement.
Se aktuelle tilbud

#3 Proshop
Pris: 3.990 kroner uden abonnement.
Se aktuelle tilbud

LG V30 – kort fortalt

LG V30 har en fremragende HDR10 skærm på 6 tommer med 2K-opløsning og 18:9 design og den er vandtæt. Der sidder en meget hurtig brugerflade i telefonen, et virkelig godt dual kamera med en optik med F/1.6 blænde. En sådan blænde lukker 25 procent mere lys ind end telefoner med F/1.8 som for eksempel iPhone Xs. Jo mere lys, desto bedre billeder.

Der er også et fint batteri med lynopladning og god batteritid og rigtig god lyd – V30 er B&O Play certificeret.  V30 kommer med Hi-Fi Quad DAC, som sammen med DAC-høretelefoner giver en fantastisk lyd. V30 var også den første mobil i verden, der understøtter MQA-teknik (Master Quality Authenticated), som gør det muligt at streame højt opløst lyd.

Ting som FM-radio og en rigtig god antenne må også fremhæves.

Se også: De bedste mobiltelefoner fra LG 

 

Billig LG V30, september 2018

Guiden med billigste priser på LG V30 er fra september 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og forhandlerne med de bedste tilbud på V30 er Salgsbutikken,Proshop og Goblue. Sammenlignet med den højeste pris på V30 på cirka  4.000 kroner, er der omkring 550 kroner at spare ved at gå efter det billigste tilbud i guiden.

Se også: Prissammenligninger på LG mobiler