Så store prisforskelle er der på den bedste iPhone og de bedste Android mobiler

Du kan spare tusindvis af kroner på at købe en af de bedste Android telefoner i stedet for en iPhone - se guide med priser og besparelser.

Så store prisforskelle er der på den bedste iPhone og de bedste Android mobiler

Går du og overvejer et køb af iPhone til dig selv eller en, du holder af, så er det værd at vide, at der er enorme forskelle i priser på den bedste iPhone og de bedste Android mobiler, faktisk over 6.000 kroner. Så meget kan du spare ved at købe Android-mobil i stedet for iPhone.

Mange er nok gået i gang med at købe julegaver eller lave lister med julegaveønsker. Formentlig skriver mange også en mobil på ønskesedlen i håb om, at der er nogen, der vil forbarme sig og give en mobil til flere tusind kroner i julegave til en. iPhone er formentlig på ønskelisten hos mange, men du bør tænke dig om en ekstra gang, inden du enten skriver en iPhone Xs Max på ønskesedlen eller overvejer at give en i julegave.

Der er nemlig enorme prisforskelle på de bedste iPhones og de bedste Android-mobiler – samtidig med, at de bedste Android-mobiler er betydeligt bedre end den bedste iPhone. Herunder kan du se, hvor stor prisforskelle der er på Android-mobiler og iPhone og hvor meget du sparer ved at købe en Android-mobil fremfor en iPhone.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Hvor meget sparer man ved at købe Android fremfor iPhone?

Apple iPhone

De tre bedste iPhones fra Apple er Xs Max, Xs og Xr, der alle tre er kommet her i 2018. Apple sælger stadig ældre iPhones, men de tre telefoner her fra 2018 er de tre bedste fra Apple. Herunder kan du se priser på de tre telefoner på priser på de bedste Android-telefoner fra 2018.

Bedste pris på iPhone Xs Max:
Fra cirka 9.250 kroner uden abonnement

Bedste pris på iPhone Xs:
Fra cirka 8.250 kroner uden abonnement

Bedste pris på iPhone Xr:
Fra cirka 6.250 kroner uden abonnement

Se aktuelle priser på iPhones

Samsung

De to klart bedste mobiltelefoner fra Samsung i 2018 er Galaxy S9+ og Galaxy Note 9. Herunder kan du se de bedste priser på de to telefoner og samtidig se, hvor meget du kan spare ved at købe en af de to mobiler i stedet for en iPhone.

Bedste pris på Samsung Galaxy S9+
Fra cirka 4.850 uden med abonnement
Spar op mod: 4.400 kroner

Bedste pris på Samsung Galaxy Note 9
Fra cirka 5.950 kroner uden abonnement
Spar op mod: 3300 kroner

Se aktuelle priser på Samsung mobiler 

Huawei

De to klart bedste mobiltelefoner fra Huawei i 2018 er P20 Pro og Mate 20 Pro. Herunder kan du se de bedste priser på de to telefoner og samtidig se, hvor meget du kan spare ved at købe en af de to mobiler i stedet for en iPhone.

Bedste pris på Huawei Mate 20 Pro
Fra cirka 6.150 kroner med abonnement i én måned
Spar op mod: 3.100 kroner

Bedste pris på Huawei P20 Pro
Fra cirka 4.100 kroner med abonnement i seks måneder
Spar op mod: 6.000 kroner over 6 måneder

Se aktuelle priser på Huawei mobiler

Sony

Den klart bedste mobiltelefon fra Sony her i 2018 er Xperia XZ3. Herunder kan du se den bedste pris på den XZ3 og samtidig se, hvor meget du kan spare ved at købe den i stedet for en iPhone.

Bedste pris på Sony Xperia XZ3
Fra cirka 5.000 kroner med abonnement i én måned
Spar op mod: 4.250 kroner

Se aktuelle priser på Sony mobiler

 

OnePlus

Den bedste mobiltelefon fra OnePlus her i 2018 er 6T. Herunder kan du se de bedste priser på 6T og samtidig se, hvor meget du kan spare ved at købe den i stedet for en iPhone.

Bedste pris på OnePlus 6T
Fra cirka 3.900 kroner uden abonnement
Spar op mod: 4.250 kroner

Se aktuelle priser på OnePlus mobiler

 

HTC

Den bedste mobiltelefon fra HTC her i 2018 er U12+. Herunder kan du se de bedste priser på U12+ og samtidig se, hvor meget du kan spare ved at købe den i stedet for en iPhone.

Bedste pris på HTC U12+
Fra cirka 6.000 kroner uden abonnement
Spar op mod: 3.250 kroner

Se aktuelle priser på HTC mobiler

Motorola

Den bedste mobiltelefon fra Motorola her i 2018 er Moto G6 Plus. Herunder kan du se de bedste priser på Moto G6 Plus og samtidig se, hvor meget du kan spare ved at købe den i stedet for en iPhone.

Bedste pris på Motorola Moto G6 Plus
Fra cirka 2.300 kroner uden abonnement
Spar op mod: 6.950 kroner

Se aktuelle priser på Motorola mobiler

Se også: Find de bedste priser på de bedste mobiltelefoner