Spar penge på mobilabonnementer med tv serier og film

Køber du et mobilabonnement med streaming-tjenester til tv serier og film, kan du spare penge hver måned. Se mobilabonnementer med tv serier og film.

Spar penge på mobilabonnementer med tv serier og film

De fleste af os betaler gladeligt omkring 10o kroner om måneden for at få adgang til en streaming-tjeneste med tv-serier og film. Der findes dog mobilabonnementer, der inkluderer den slags tjenester og som gør det med rabat, så du kan spare penge hver måned. Guide til mobilabonnementer med tv serier og film.

Det er dejligt at smække benene op på sofaen og se et afsnit eller fem af den serie, man er gang med på en streaming-tjeneste – men det vil være endnu dejligere, hvis man kan gøre det velvidende, at man sparer penge. Man kan faktisk spare penge på streaming-tjenester, hvis man køber adgang via et mobilabonnement. Det er langt fra alle danske teleselskaber, der tilbyder muligheden, men nogle af de mest kendte selskaber gør.

Herunder kan du finder du guide til teleselskaber, der tilbyder tv serier og film i nogle af deres mobilabonnementer. Listen er rangeret de mest attraktive løsninger.

Se også: De bedste mobiltelefoner til video

 

Mobilabonnementer med tv serier og film

 

#1 Telmore
Fri tale + 40 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 40 GB data + fri adgang til HBO Nordic og Viaplay (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 11 GB data)

Pris: 229 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#2 Telmore
Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 50 GB data + fri adgang til HBO Nordic, Viaplay og TV2 Play (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 12 GB data)

Pris: 269 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#3 Telmore
Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 50 GB data + fri adgang til HBO Nordic, Viaplay og TV2 Play + Telmore Musik og BookMate (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 15 GB data)

Pris: 299 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#4 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data + adgang til Eurosport Player (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 20 GB data)

Pris: 298 kroner om måneden. Ingen aftale om trafik

 

#5 Teleselskabet 3
Fri tale + 10 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data + adgang til TV2 Play (inkluderer også roaming i 64 med fri tale og 10 GB data)

Pris: 209 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#6 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data + adgang til HBO Nordic(inkluderer også roaming i EU med fri tale og 20 GB data)

Pris: 328 kroner om måneden. Ingen aftale om trafik

 

#7 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data + adgang til Telia TV (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 20 GB data)

Pris: 348 kroner om måneden. Ingen aftale om trafik

 

Hvor er Netflix?

Ja, verdens mest populære streaming-tjeneste til film og tv-serier, nemlig Netflix, er desværre ikke muligt at få adgang til med rabat via et mobilabonnement. Selvom HBO ikke har lige så mange abonnenter som Netflix, så har de alligevel nogle af de mest roste tv-serier og det er muligt at få adgang til HBO via nogle af både Telmores og Telias abonnementer.

Telia er det eneste selskab, der tilbyder streaming af sport med Eurosport Player, hvor man blandt andet kan se topfodbold, tennis og cykling. Telmores Viaplay-løsning inkluderer ikke sport.

Se også: Sammenlign mobilpakker med tv serier og film

 

Mobiltelefoni med tv serier og film, september 2019

Guiden til mobilabonnementer med tv-serier og film er fra september 2019. I guiden herover tipper vi til mobilpakker med tv serier og film inkluderet hos Telmore, Teleselskabet 3 og Telia, der er de eneste, der tilbyder sådanne løsninger i Danmark.

Se også: Sammenlign over 300 mobilabonnementer